Robert De Niro'nun topuklu ayakkabıları

ABD'li Oscar ödüllü efsane aktör Robert De Niro, yeni filmi 'The Irishman'in çekimleri esnasında dev platformlu bir topuklu ayakkabıyla görüntülenince dünya basınının diline düştü.

Giriş Tarihi: 22.12.2017 14:39 Güncelleme Tarihi: 22.12.2017 14:39

Efsane aktör Robert De Niro, yeni filmi 'The Irishman'in çekimleri sırasında kameralara takıldı. New York'taki 'The Irishman'in setinde görüntülenen 74 yaşındaki oyuncu bir suikast sahnesi için telefon kulübesindeydi.

Film çekimini takip etmeye devam eden basın mensupları daha sonra Robert De Niro'yu dev platformlu topuklu ayakkabılarla görüntüledi. Filmde 1.93 boyunda bir kiralık katili oynuyan ünlü aktör aslında 1.71 boyunda olunca çareyi dev platformlu topuklu ayakkabılarda buldu.

İngiliz basınından Daily Mail ise bu görüntülerin ardından ünlü aktöre, "Ayakkabılardan inmek için asansöre gerek var mı?" yorumunu yaparak takıldı.

Vizyon tarihi henüz belli olmayan 'The Irishman' 1980'de Raging Bull'da, 1990'da Good Fellas'ta ve 1995'te Casino'da birlikte çalışan Martin Scorsese, Joe Pesci, Al Pacino ve Robert De Niro'yu bir araya getiriyor.

BİZE ULAŞIN