Harington'ın şakası Leslie'yi korkuttu

Game of Thrones’ta Jon Snow karakterine hayat veren Kit Harington geçen ay nişanlandığı aktris Rose Leslie’ye yaptığı 1 Nisan şakasını paylaştı. Yüreği ağzına gelen Leslie, Harington'a böyle bir şakayı tekrar etmesi halinde onu terk edeceğini söyledi.

Giriş Tarihi: 11.10.2017 10:55

Game of Thrones setinde tanışan ve geçen Eylül ayında nişanlanan Kit Harington(Jon Snow) ve Rose Leslie (Ygritte) bu senenin başından beri birlikte yaşıyorlar. ABD yayınlanan The Jonathan Ross Show'a yeni dizisi Gunpowder'daki rol arkadaşı Liv Tyler ile birlikte katılan Harington, nişanlasına yaptığı 1 Nisan şakasının görüntülerini izleyicilerle paylaştı.

Programda yayınlanan görüntülerde 30 yaşındaki aktris buzdolabını açtıktan sonra güçlü çığlıklar atıyor ve yere çöküyor.

Kit Harington, nişanlısına şaka yapmak için buzdolabına kafasının replikasını koydu.

İskoçyalı aktrisin buzdolabında görüp bu kadar korkmasına neden olan şeyin ise Game of Thrones makyaj sanatçıları tarafından yapılmış olması muhtemel olan Harington kafasının bir replikası.

Yaptığı "1 Nisan" şakasının iyi gitmediğini belirten Harington kendi ailesinin şaka yapmayı sevdiğini Leslie'ninkinin ise sevmediğini söyledi.

"Daha sonra gözyaşlarına boğuldu. İyi gitmedi.Eğer tekrar böyle bir şaka yaparsam beni terk edeceğini ve her şeyin biteceğini söyledi. Sanıyorum buna evlilik de dahil."

BİZE ULAŞIN