SonarLab’teki ilk isimler belli oldu

Yaratıcılık ve teknoloji konseptleriyle katılımcılara eşsiz bir deneyim yaşatan Sónar Festivali ilk kez Türkiye’ye geliyor. 1994’te Barselona’da gerçekleştiğinde benzersiz konseptiyle kendisine sadık bir kitle yaratan Sónar Festivali gerçekleştiği günden bu yana 50 farklı şehirde avangard ve elektronik müziğin önde gelen isimlerini ve en yeni trendleri bir araya getirdi.

Giriş Tarihi: 02.03.2017 17:20

Yaratıcılık ve teknoloji konseptleriyle katılımcılara eşsiz bir deneyim yaşatan Sónar Festivali ilk kez Türkiye'ye geliyor. 1994'te Barselona'da gerçekleştiğinde benzersiz konseptiyle kendisine sadık bir kitle yaratan Sónar Festivali gerçekleştiği günden bu yana 50 farklı şehirde avangard ve elektronik müziğin önde gelen isimlerini ve en yeni trendleri bir araya getirdi.

Türkiye ayağı 24-25 Mart 2017 tarihlerinde Zorlu PSM'de Charm Music işbirliğiyle gerçekleşecek festivalde 13 yıldır Sónar'la güçlerini birleştiren Red Bull Music Academy'nin kürasyonunu üstlendiği SónarLab sahnesi de güçlü programıyla öne çıkıyor. Space disco'nun önemli temsilcilerinden Prins Thomas, dubstep müziğinin başarılı ismi Kode9 ile techno ve elektro'ya bambaşka bir boyut kazandıran Helena Hauff Akademi'nin SónarLab sahnesi için anlaştığı ilk isimler arasında. Onlarca ülkeden binlerce insanı bir araya getiren uluslararası bir festival olan Sónar Festivali İstanbul'a taşınıyor. Şehrin şimdiye kadar deneyimlemediği bir festival anlayışını kendi çok kültürlü, renkli, dinamik ve canlı kimliğiyle sentezleyecek olan Sónar İstanbul için geri sayım başladı.

Sónar İstanbul, Türkiye'de ilk kez İstanbul Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde (PSM) 24-25 Mart 2017 tarihlerinde Zorlu PSM – Charm Music iş birliğiyle izleyicisi ile buluşacak. İki gün boyunca 5 bin katılımcıyla 4 farklı sahnede gerçekleşecek festivale 18 senedir müzik alanındaki yaratıcı üretimi destekleyen Red Bull Music Academy de SónarLab sahnesinin programlamasını üstleniyor. 1

BİZE ULAŞIN