Sudan gelen sağlık / Spa

Kış mevsiminde cildin canlı, parlak ve elastik görünümünü koruyabilmenin yolu, spa merkezlerinde zaman geçirmek. Bu noktada doğru spa merkezi seçimi büyük bir önem taşıyor. Fairmont Quasar İstanbul’da yer alan Willow Stream Spa da bu doğru merkezlerden biri.

Giriş Tarihi: 06.12.2018 11:39
Yazı Kaan SANCAR

Eğer tropikal iklime sahip bir bölgede yaşamıyorsanız kış mevsiminin cilt üzerindeki etkileri konusunda az çok bilgiye sahipsinizdir. Maruz kalınan soğuk hava, düşük nem oranı, rüzgâr ve artan hava kirliliği; cildin kurumasına, kirlenmesine veyahut ciltte kızarıklıklarla çatlakların oluşmasına yol açabilir. Bu da cildin sağlıksız görünmesine neden olur.

Cildi olumsuz etkilerden koruyan bakımlar ise bu noktada önem arz ediyor. Birkaç farklı yöntem olsa da, modern hayatın temposu ve stresinden arınmanızı ve gerek cilt bakımları gerekse masajlar aracılığıyla cildinizin kendini yenilemesini sağlayan spa merkezleri, hem cildinize hem de ruhunuza bakım gerçekleştirmesiyle bir adım öne çıkıyor. Elbette doğru spa merkezi seçimi de büyük önem taşıyor: Uluslararası düzeyde hizmet veren Willow Stream SPA kişisel bakım konusunda öne çıkan merkezlerden biri.



İstanbul'un merkezi noktalarından Şişli-Mecidiyeköy'de yer alan Fairmont Quasar İstanbul'da yer alan Willow Stream Spa'ya girdiğinizde ilk dikkatinizi çeken; ortamdaki gevşetici, huzur verici, mistik koku oluyor. Doğanın renklerini Fairmont'un kozmopolit yapısıyla harmanlayan bir ortam sunan merkez, koyu kahverengiden beje ve yeşile uzanan rahatlatıcı renkleriyle sizi şehrin stresinden uzaklaştırıyor. 2.000m2'ye yayılan merkezin girişinde ise sizi bir bekleme salonu selamlıyor. Merkezde sunulan hizmetlere açılan kapıların eşiklerinden adım attığınızda ise bunların bir başlangıç olduğunu hissediyorsunuz.



Mesela bu kapılardan birinin ardında yer alan, sizi rahatlatarak duyularınızı uyandırmayı vadeden spa merkezinde, yerel geleneklerden ve şifalı bitkilerden ilham alınarak oluşturulan stres karşıtı, kırışıklık giderici ya da besleyici cilt bakımları ya da masajları deneyimleyebiliyorsunuz. Türk hamamı, sauna ya da buhar odasına girdiğinizde ise sıcağın ritmiyle vücudunuzu gevşeten, kaslarınızın üzerindeki baskıyı azaltan su buharı ya da özel otantik hamam bakımı ve masajlarıyla bir araya gelebiliyorsunuz. Yoga odasında da özel eğitmenlerle birlikte tüm düşüncelerinizden arınıp ruhsal bir rahatlama deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Fitness merkezi ve kapalı havuz ise size en yeni fitness ekipmanları ve suyun ritmiyle kaslarınızı çalıştırma imkânı tanıyor. Bu hizmetlerin ardından spa merkezinden ayrıldığınızda artık daha rahat, mutlu ve huzurlu biri olacağınıza kuşku yok.

BİZE ULAŞIN