“Kendimi iyi hissetmem çok önemli.”

Real Madrid’in başarılı ve yakışıklı oyuncusu Raphael Varane, kişisel bakım markası Braun’un yeni yüzü oldu. Madrid’de buluştuğumuz Varane ile kişisel bakım rutinini ve Braun yüzü olmasını konuştuk.

Giriş Tarihi: 28.05.2018 14:04

Röportaj: Seda KARAN

Braun'un yeni yüzüsün. Marka ile yolun nasıl kesişti?

Öncelikle Braun benim çok severek kullandığım bir marka. Hatta yeni ürünü 'S3 ProSkin'in hayranı oldum. Firmanın temsil ettiği ve savunduğu değerleri de seviyorum. Marka da beni savunduğum değerler için seçti. Bunun imaj açısından çok mantıklı bir işbirliği olduğunu düşünüyorum.

Profesyonel spor hayatın kişisel bakım rutinini nasıl etkiliyor?

Elbette bir futbolcu olarak aynı zamanda medya figürleriyiz. Her yerde tanınıyoruz. Bunun imajımız için önemli olduğunu düşünüyorum. Ancak kendimi rahat ve iyi hissetmem de önemli. Bu yüzden S3 ProSkin'i ve şekillendiricilerini bu kadar çok seviyorum.

Yetenekli bir futbolcusun elbette ama bir süperstar konumuna yükselmek için ne gerekiyor? Bunun için yetenek yeterli değil.

Hem de hiç yeterli değil. Çok çalışmak ve sabırlı olmak gerekiyor.

Stilini oluşturmak için trendleri takip eder misin?

Bence iş, önce kişiliğinizde başlıyor. Büyürken bir yandan da beğenilerinizi ve tercihlerinizi tanımlıyorsunuz. Bence ben çevremde gördüğüm her şeyden ilham alıyorum.

Real Madrid her zaman, özellikle de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başarı yakalayan bir takım, bu takımı eşsiz kılan nedir sence?

Madrid çok özel bir takım çünkü rekabet gücü çok fazla ve her zaman kazanmak için oynuyor. Beklentiler çok yüksek. Taraftarları takımın tarihinden büyük gurur duyuyor ve her zaman bu tarihe yeni bir sayfa eklemek istiyor.

Futbol kariyerinde seni en fazla etkileyen olay nedir?

Profesyonel kariyerime yön veren en önemli olay UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk şampiyonluğumdu.

Bir futbolcu olarak motivasyonunu ne besler?

Motivasyonumu kendimi geliştirmeye devam etmek besliyor. Real Madrid'e de çok genç yaşta katıldım ama heyecanım ve motivasyonum ilk günkü gibi.

Dış görünüş kadınlar kadar erkekler için de önemli. Sen de aynı fikirde misin?

Elbette insanın kendini iyi hissetmesi ve kendine güvenmesi önemli. Bunun yanında imajın giderek daha fazla öne çıktığı ve önem kazandığı bir dünyada yaşadığımızı düşünüyorum.

Kişisel bakım rutinin için ne kadar süre ayırıyorsun?

Genellikle sabahları yaklaşık 45 dakikada hazırlandığımı söyleyebilirim.

Takım arkadaşlarının arasında en çok kimin tarzını beğeniyorsun?

Tarz konusunda son zamanlarda Sergio'yu (Ramos) çok beğeniyorum.

David Beckham çok uzun bir süre bir moda ikonu olarak tanındı. Sana ilham veren herhangi bir futbolcu var mı?

Evet, Beckham'ın futbolda ve moda ve stil üzerine her şeyde izini bıraktığı doğru. İmaj olarak bir simge haline geldi. Şu anda ise imaj olarak bir ikon olan Cristiano Ronaldo var.

Futbolcuların çoğunun her zaman yanında taşıdığı küçük bir çantası vardır. Senin çantanın içinde neler olur?

Temel malzemeler. Deodorant, kolonya, diş fırçası, jel, diş macunu ve elbette Braun S3 ProSkin.

Kulüp sakalınızın nasıl olması gerektiğiyle ilgili bir yönlendirme yapıyor mu?

Hayır bu konuda bir sorun yok. Ne kadar iyi görünürsek takım için o kadar iyi. Bu yüzden de elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz


Braun S3 ProSkin

Aynı anda pek çok şeyle ilgilenmek, bir erkeğin günlük rutin işlerin getirdiği zorluklarla başa çıkma kabiliyetinin önemli bir parçası haline geldi. Braun S3 ProSkin bakım rutinini o kadar kolaylaştırıyor ki; erkekler kendileri için önemli olan diğer konulara odaklanabiliyor. Zamanı daha verimli kullanmanız için tasarlanan Braun S3 ProSkin daha hızlı bir tıraş imkânı sunuyor.

• İleri MicroComb teknolojisi ile tarak benzeri bir aksesuar, sakalları kırpıcının kesici elemanına yönlendirerek toplam tıraş süresini kısaltıyor. Böylece sakalları eşzamanlı olarak kesiyor.

• Birbirinden bağımsız hareket eden üç kesici eleman ve iki SensoFoilsTM'den oluşan sistemi yüzün tüm hatlarına uyum sağlayarak konforlu bir tıraşı mümkün kılıyor.

• Tıraş başlığı düz, sezgisel darbelerle çalışıyor bu nedenle de aynı nokta üzerinden iki kez geçmenize gerek kalmıyor. Bu da cilt tahrişini en aza indiriyor.

• Ekstra büyük hassas kırpıcı ve ergonomik tutuşu hassas bir tıraş için ideal.

• Sabahları daha verimli olabilmek için Barun S3'ün ıslak ve kuru modelleri özellikle duşta kullanım için tasarlanmış olup, tıraş performansından ödün vermeksizin canlandırıcı bir tıraş deneyimi sağlıyor.

• Siyah, kırmızı, mavi ve metalik mavi renk seçenekleri mevcut.


BİZE ULAŞIN