Creed III'ün çıkışına özel Fortnite Kostümü

Fortnite, Creed III'ün yakında çıkacak yeni filmini kutlamak için koleksiyonuna beş yeni Adonis Creed görünümleri ekledi.

Giriş Tarihi: 02.03.2023 08:46 Güncelleme Tarihi: 02.03.2023 08:48

Damla Yüce

2017 çıkışlı Fortnite'ın hala güncel ve sevilen bir oyun olmasının nedenlerinden biri, gündemi sıkı takip etmesi ve dinamik işbirlikleriyle ilgi çeken dış görünümleri oyuna endeksleyebilmesidir. Video oyun platformunun geçmişte Travis Scott, Patrick Mahomes ve John Cena gibi popüler figürleri oyuna dahil ettiğine tanık olduk; ve şimdi Fortnite, Creed III'ün yakında çıkacak yeni filmini kutlamak için koleksiyonuna bir dizi Adonis Creed görünümü eklemeye hazır.

Bu yeni girişim için, oyuncular Michael B. Jordan'ın canlandırdığı dahi boksörün üç farklı varyasyonu arasından seçim yapabilecek. Bu dış görünüşlerden üçü Creed'in kolları yerine biyonik uzuvlar taşıyor.

Dış görünümlere ek olarak, oyuncular ayrıca oynamak için üçlü bir aksesuara sahip olacak. Mağaza lansmanına bir Heavy Bag Back Bling, Knockout Pick Pickaxe ve Target Training Emote dahil olacak.

Bugünden itibaren Fortnite, katılımcıların yaşadıkları bölgede en çok puan kazanan oyuncular arasında yer almak için yarışabileceği bir Solo Zero Build turnuvası olan Creed Cup'a ev sahipliği yapıyor. Bu rekabette en az sekiz puan kazananlar, CREED Marka Spreyi'nin kilidini de açabilecek.

BİZE ULAŞIN