2021 Steam Ödülleri sahiplerini buldu

Geçtiğimiz haftalarda başlayan oylama sona erdi ve Steam Ödülleri 2021'in kazananları belli oldu. 10 farklı kategoride 2021'in en iyileri seçildi.

Giriş Tarihi: 05.01.2022 13:35

2021 yılı oyun dünyası için görece durgun diyebileceğimiz bir yıl oldu. Her ne kadar pek çok önemli oyun oyun severler ile buluşsa da büyük yankı uyandıran oyun sayısının hre şeye rağmen düşük olduğunu söylesek yanlış olmayacaktır. Ancak tüm bu durağanlığa rağmen oyun severlerin takdirini toplayan oyunlar da oldu.

Her sene, senenin en iyilerinin peşine düşen Steam, oyun severlerin oylarıyla 10 farklı kategoride 5'er oyun arasından seçilen Steam Ödülleri 2021'in kazananlarını açıkladı. 2021'de adını bolca duyduğumuz pek çok oyunun yer aldığı listede en çok dikkat çeken tabii ki 'Yılın oyunu' ödülü oldu.

Henüz çıkmamışken gelen oyun içi ekran görüntüleri ile herkesi meraklandıran Resident Evil Village, bazı eleştiriler almış olsa da genel olarak tüm oyun severler tarafından beğenilmişti. Özellikle korku-gerilim türündeki oyunlardan hoşlananlar için efsane serinin son oyunu zaten senenin oyunuydu. Oylarına da bunu yansıtmış olacak ki, Steam Ödülleri'nde yılın oyunu seçilen de Resident Evil Village oldu.

Ayrıca büyük tartışmalar yaratan ve şimdiye kadar neredeyse hiçbir oyuncuyu memnun edemeyen Cyberpunk 2077 de Steam Ödülleri'nde bir ödüle layık görüldü. Her ne kadar hatalarla dolu olsa da sunduğu evrenle gözleri üzerine toplamayı başaran oyun, 'Zengin hikayeye sahip üstün oyun' ödülü aldı.

Steam Ödülleri 2021'in tüm kazananları:

Yılın oyunu: Resident Evil Village

Yılın VR oyunu: Cooking Simulator VR

Aşk ile devam ettirilen: Terraria

Arkadaşlarla daha zevkli: It Takes Two

Üstün görsel stil: Forza Horizon 5

En yenilikçi oynanış: Deathloop

Kötü olduğunuz en iyi oyun: NİOH 2

En iyi oyun müziği: Marvel's Guardians of the Galaxy

Zengin hikayeye sahip üstün oyun: Cyberpunk 2077

Arkanıza yaslanın ve rahatlayın: Farming Simulator 22

BİZE ULAŞIN