Şimdi Yükleniyor: Louis Vuitton Video Oyunu

Fransız lüks devi "Louis: The Game" adlı video oyununu duyurdu.

Giriş Tarihi: 06.08.2021 15:56 Güncelleme Tarihi: 06.08.2021 17:11

Louis Vuitton'ın seyahat, güzellik, lüks ürünler ve saat sektörlerinde silinmez zarif bir iz bıraktığını düşünürsek, video oyunlarında da şansını denemesi an meselesiydi. Kurucusunun 200. doğum günü kutlamaları kapsamında Fransız lüks devi "Louis: The Game" adlı video oyununu duyurdu.

Video oyunu, hızlı bir şekilde LV'nin en tanınan maskotu haline gelen çiçek başlı karakter Vivienne'i, şenlikli bir doğum günü varış noktasına ulaşmak için yedi seviyede (her biri büyük dünya şehirlerinden esinlenerek) kendi arayışına giriyor. Yol boyunca, o (siz) mümkün olduğu kadar çok monogram mum toplamalısınız ve en yüksek puanlar LV web sitesinde küresel bir lider panosunda yer alacak.

Ancak, sunulan tek ödül gurur değildir. Oyun boyunca gizlenmiş 30 NFT var, bunlardan on tanesi yakın zamanda müzayedede 69 milyon dolara satılan bir NFT sanat eserinin yaratıcısı olarak tanıyabileceğiniz dijital sanatçı Beeple tarafından tasarlandı.

Oyun, hem Louis Vuitton'un tarihinin bir keşfi hem de inanılmaz modern uygulamalarının ve bu ikisinin markanın evreninde nasıl iç içe geçtiğinin bir örneği.

1835 yılında, henüz 14 yaşında olan Vuitton, doğu Fransa'nın Jura Dağları'ndaki aile evinden Paris'e iki yıllık bir yürüyüşe çıkmak üzere yola çıktı. Neredeyse 300 millik yolculuğunu tamamlayan Bay Louis Vuitton, adını duyurmaya başladı ve ilerici teknikleri ve kusursuz lüks anlayışı sayesinde çok geçmeden çağının en saygın valiz üreticilerinden biri olacaktı. Şirketin bugün hala yeniye olan aynı tutkuyla ilerlemeye devam etmesi, mirasının kanıtı.

BİZE ULAŞIN