Fallout 4 ve Skyrim SE, Xbox Game Pass PC’ye geliyor!

Fallout 4 ve Skyrim SE, Game Pass PC sistemine yakında geliyor. Son gelen haberlere göre sevilen iki oyun bu hafta abonelik sistemine giriş yapacak

Giriş Tarihi: 11.03.2021 12:38

Xbox Game Pass abonelik sistemi genişlemeye devam ediyor. Microsoft'un Bethesda'yı alışından sonra hayranlar özellikle Game Pass sistemi için oldukça heyecanlandı. Abonelik sistemine Bethesda yapımı oyunların gelmesini isteyen hayranlar, istediklerine yavaş yavaş kavuşuyorlar. Son gelen haberlere göre, firmanın iki büyük oyunu daha PC abonelerine özel sisteme dahil oluyor. Fallout 4 ve Skyrim SE'nin bu hafta Game Pass PC aboneleri için sisteme dahil olacak.



Aggiornamenti Lumia isimli sosyal medya hesabı, Fallout 4 ve Skyrim SE oyunlarının 12 Mart tarihinde sisteme dahil olacağını duyurdu. Ayrıca bu oyunlara The Evil Within'in de ekleneceği gelen bilgiler arasında. Bununla birlikte Fallout 4'ün tüm ek paketlerini içeren "Game of the Year" sürümüyle sisteme dahil olacağı iddia ediliyor. Skyrim'in de "Special Edition" sürümü ile kullanıcılarını karşılayacağı ortaya çıktı.

HWP

BİZE ULAŞIN