Sasha Calle The Flash'ın Supergirl'ü Olacak

Warner Bros, The Flash filminde yer alacak olan Supergirl kahramanı için Sasha Calle ile anlaşma imzaladı.

Giriş Tarihi: 22.02.2021 13:38

Andy Muschietti'nin yönetmen koltuğuna oturacağu The Flash için son hazırlıklar yapılıyor. Nisan ayı içerisinde başlayacak prodüksiyonda yeni bir ismi göreceğimiz resmi olarak açıklandı. Warner Bros, filmde yer alacak olan Supergirl kahramanı için Sasha Calle ile anlaşma imzaladı. Oyuncunun ileride başka DC projelerinde rol alıp almayacağı şimdilik bilinmiyor.

Ezra Miller'ın yıldızı olacağı The Flash filminin çekimlerine uzun bir erteleme sürecinin ardından başlanacak. Filmin oyuncu kadrosunda yer alacağını bildiğimiz isimler oldukça sınırlı. The Flash filminin zaman yolculuğu ya da çoklu evren gibi kavramlara açık olacağı biliniyor. Bu nedenle hem Tim Burton imzalı Batman filminde başrolü üstlenen Michael Keaton'ı; hem de DC'nin ana evreninin son Batman'i Ben Affleck'i aynı filmde göreceğiz. Ayrıca Billy Crudup, Barry Allen'ın babası Henry Allen'a hayat verecek. Şimdi ise bir yeni isim daha açıklandı. DC'nin adına özel dizisinin bulunduğu Supergirl kahramanını The Flash'te Sasha Calle canlandıracak.

Dizide Supergirl'e Melissa Benoist hayat veriyor. Ancak DC'nin dizi ve filmleri için ayrı iki evren yaratıldığı için bu evrenlerin birleştirilmesi gibi bir durum söz konusu olmayacak. Yalnızca bir istisna olarak The Flash dizisinde hem Ezra Miller'ı, hem de Grant Gustin'i izleme şansı yakalamıştık.

IT filminin başarılı yönetmeni Andy Muschietti'nin yöneteceği The Flash'in senaryosu Christina Hodson'a ait. Hodson, Flashpoint çizgi romanlarından ilham alarak senaryoyu kaleme aldı. The Flash'in 4 Kasım 2022 tarihinde sinemalardaki yerini alması bekleniyor.

BİZE ULAŞIN