PlayStation Plus Nisan ayı ücretsiz oyunları

Evde bolca zaman geçirdiğimiz şu günlerde PlayStation oyunlarına ayrılan zaman da oldukça arttı. Her ay ücretsiz oyun sunan PlayStation Plus’ın Nisan ayı ücretsiz oyunları da oldukça güzel. PlayStation Plus’tan bu ayın ücretsiz oyunlarının içeriklerini paylaştık.

Giriş Tarihi: 13.04.2020 18:35 Güncelleme Tarihi: 13.04.2020 18:36

PlayStation Plus bu ay da oyunseverlere ücretsiz olarak heyecan ve aksiyon içerikli iki oyun sunuyor. Merak edilen PlayStation Plus Nisan ayı ücretsiz oyunları Uncharted 4: A Thief's End ve Dirt Rally 2.0 ay sonuna katan kütüphaneye ücretsiz indirilebilecek.

UNCHARTED 4: A THIEF'S END

Aksiyon sevenleri oldukça heyecanlandıracak bir oyun. Üç boyutlu karakter ve nesneler ile sanki oyunun içerisindeymiş hissiyatı yaratıyor. Gizemli bir hazinenin peşine düşerken çeşitli maceralara atılıyorsunuz. Kullanılan araçlar ve silahlar da engebeli arazileri aşmak ve zorlu bölümleri geçebilmek için büyük önem taşıyor. Sürükleyici bir hikayesi olan ve çok güzel bir kurgulama yapılan Uncharted 4: A Thief's End seveceğiniz bir oyun olacak.

DIRT RALLY 2.0

Araba yarışı oyunlarını sevenler için ideal bir seçim olacak. Oyunda 50 adet araç bulunması zevke göre pek çok seçim sağlıyor. Tek kişilik yarış yaparak eğlenebileceğiniz gibi heyecanın dozunu arttırarak çevrimiçi şekilde rakiplerinizle de yarışabiliyorsunuz. Şampiyonaların da düzenlendiği oyun daha sürükleyici bir hal alıyor. Bulunulan yer ve parkurlar da gerçeğe yakın grafiklerle sunuluyor. Kariyer modunda ise krediler kazanarak yeni arabalar alabiliyorsunuz.

BİZE ULAŞIN