Spotify’a “sesli asistan” özelliği geliyor!

Popüler müzik dinleme platformu Spotify evde, işte, yolda, trafikte hayatı kolaylaştırmayı amaçlıyor. İstenilen müzikleri dinleyerek eğlendiren ve mutlu eden Spotify uygulaması yaptığı güncellemelerle daha etkili hale getiriyor.

Giriş Tarihi: 06.03.2020 17:55 Güncelleme Tarihi: 06.03.2020 17:56

Spotify tercih edilen müziklere göre farklı önerilerde bulunuyor. Beğenilen ya da liste oluşturulan içeriklerden yola çıkarak sevilen müzikler kolayca dinleniyor. Milyonlarca abonesi olan Spotify'ın günden güne daha da arttırdığı aboneleri mevcut.

"HEY SİRİ" SESLİ ASİSTAN ÖZELLİĞİ

Test edilen bu yeni özellik "Hey Siri" sesli asistan sayesinde kolayca komut vermeyi kolaylaştırıyor. Sürekli şarkı değiştirmek için parmaklarınızı kullanmaktan kurtaracak olan bu özellik özellikle araç kullananlar için çok iyi olacak. Şarkı atlama özelliğinin saatte 6 kez olmasını bu özelliğin değiştirip değiştirmeyeceği de merak edin konular arasında yer alıyor.

Şu an özellikle ilgili kesin bir açıklama yapılmazken test sürecinde olduğu görülüyor. Spotify'ın geliştiricilerinden Jane Manchun Wong, Instagram ve Twitter hesaplarında bunu doğrular nitelikte fotoğraflar paylaştı.

BİZE ULAŞIN