PUBG Mobile 2. yıldönümünü kutluyor!

Dünyaca ünlü mobil oyun PUBG Mobile, kullanıcılarına yenilikler sunmaya devam ediyor. PUBG Mobile 2. yıldönümüne özel yepyeni güncellemeler ve etkinliklerle geliyor. Kullanıcıları sevindirecek haberin detaylarını derledik.

Giriş Tarihi: 03.03.2020 12:39 Güncelleme Tarihi: 03.03.2020 12:41

Heyecanla beklenen PUBG Mobile güncellemesiyle ilgili net bilgiler sonunda geldi. Merakla beklenen özellikler arasında kullanıcıları sevindirecek pek çok detay var. PUBG Mobile 2. Yıldönümüne özel etkinlik başlatıyor, "2gether We Play" temalı Royale Pass 12. Sezon, 9 Mart gününden itibaren oyuna eklenecek. Eğlenceli aksesuarlar, oyunlar ve ödüllerin keyfi çıkarılacak.

Diğer bir heyecanlandıran gelişme ise oyuncuların çok istemesi üzerine "Zorlu Mod"un geri dönmesi oluyor. Oyuncular bu kez kalıcı olarak dönen sevilen oyun modunu eğlence kategorisinde bulabilecek. Tüm sesli yönergeler kapalı olacak ve daha gerçekçi, rekabetçi bir oyun deneyimi için yerden silah almak, kapıları açmak gibi seçenekler manuel olarak yapılacak.

Tüm bunların yanı sıra "Klasik Mod" da iyileştirmeler yapıldı ve kullanıcılara daha keyifli bir oyun sunmak amaçlandı. Silah dengeleri sağlanırken takımdaki arkadaşların ses düzeyleri de ayarlanabilecek. Renk Körü Modu'nun geleceğini daha önce duyurmuştuk. Bu özellik ile grafik ayarlarından zehirlenme, duman gibi oyun içi göstergelere daha çok renk seçeneği sağlanıyor. Harita üzerinden yerleri, eşyaları, araçları, ölüm kutularını ve kapıları işaretleyerek takım arkadaşlarıyla daha kolay ve çabucak iletişim kurulabilecek.

YENİ ÖZELLİKLER İLE KEYİFLİ BİR DENEYİM

En dikkat çeken özelliklerden biri ölüm kamerası oluyor. Nasıl öldüğünü saldırganın gözünden izleyerek yapılan hataların da fark edilmesi sağlanabiliyor. Bu sayede oyuncular, aynı hatalara düşerek yeniden ölme riskini en aza indirmiş oluyorlar. Çaylak veya Tecrübeli olarak oyuncuları kaydederek birlikte savaşma imkanı sunuluyor. Böylece çaylaklar daha hızlı ilerleyerek daha fazla ödül kazanma şansını elde ediyorlar. Son olarak ise Yeni Air Drop Silahı: DBS oyuna ekleniyor. Kısa mesafede en yüksek hasarı vermek için birebir olan bu silah şarjör başına 2 kurşun atma, 12'li fişekli mühimmattan 14 tane taşıyabilme özelliklerine sahip.

12 Mart'tan itibaren ise Erangel haritası olacak ve oyuncular Lunapark Modu'na girme şansı elde edecekler. Bu haritada interaktif oyunlar da olacak, bu oyunlara özel ödül ve başarılar da elde edilebilecek.

BİZE ULAŞIN