Realme 5i özellikleri ve fiyatı nedir?

Son zamanlarda popüler hale gelen akıllı telefon markası Realme, 5i ürününün Türkiye satışını başlattı. Özellikleriyle oldukça dikkat çeken Realme 5i’nin Türkiye fiyatının ne kadar olacağı merak ediliyordu ve belli oldu.

Giriş Tarihi: 05.02.2020 17:24

Akıllı cep telefonu almak isteyenler Realme 5i özelliklerini ve fiyatını araştırmaya başladı. dünyadaki milyonlarca satışı ile dikkat çekmeyi başaran Realme 5i akıllı cep telefonu ile ilgili merak edilen bilgileri haberimizde derledik.

REALME 5İ ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

ColorOS 6.1 işletim sistemi ve Snapdragon 665 işlemciye sahip olan Realme 5i, 2.0GHz hıza sahip olmasıyla oyunseverlere de yüksek performans sunuyor. 4 kameralı olmasıyla dikkat çeken modelin ana kamerası 12 MP'ye sahip. 8 MP'lik 119° ultra geniş kamera, 2 MP'lik porter kamerası ve 2 MP'lik ultra makro lensi de mevcut. Nightscape 2.0 özelliği bulunduğundan dolayı ışığın düşük olduğu, gece çekimlerinde de iyi sonuç alınmasını sağlıyor. EIS efekt desteğinin de ana kamerada bulunmasından dolayı hareket halinde olanların çekilen videolarını da sabit bir şekilde alabilmeyi sağlıyor. Pil özelliğiyle de dikkat çeken Realme 5i, 5000 mAh'lik büyük pil ve 30 güne ulaşan stand-by ömrü sayesinde kullanım kolaylığı sunuyor.



REALME 5İ TÜRKİYE FİYATI NE KADAR?

Okyanus Mavisi ve Orman Yeşili olarak iki rengi bulunan telefonun 4+64 GB'lık modeli 5 Şubat itibariyle satışa açıldı ve 14 Şubat'a kadar 1499TL kampanyalı fiyattan alıcısını bulacak. Bu tarihten sonra ise 1699 TL fiyatı ile sunulacak.

BİZE ULAŞIN