GTA 5, Xbox Game Pass’e eklendi!

Popüler oyunlardan biri olan GTA 5 (Grand Theft Auto 5) artık Xbox Game Pass’te yer alıyor. Microsoft’un aylık abonelikle erişilen oyun hizmeti Xbox Game Pass’e ücretli abone olduğunuzda kütüphanesinde yer alan oyunlara ücretsiz erişebiliyorsunuz.

Giriş Tarihi: 16.01.2020 16:15

GTA Online için ise güncellemeler gelmeye devam ediyor. En son The Diamond Casino Heist güncellemesi eklenmişti. Xbox Game Pass Ultimate veya Xbox Live Gold üyeliği olan kişiler ise GTA Online'a ücretsiz bir şekilde erişebilecek.

GTA 5 NASIL OYNANIR?

Aksiyon ve macera oyunlarından biri olan GTA 5 aynı zamanda serilik, büyük dikkat ve nişancılık gerektirir. Oyun grafikleri gerçeğe oldukça yakındır ve sanki içerisindeymişsiniz hissiyatı yaratır. Beyaz noktalarla belirtilenler etrafınızdaki düşmanlardır. ATM'lerden para yatıracağınız zaman düşmanlarınıza dikkat etmeniz son derece önemlidir. Oyundaki uçakların yerlerini önlenin ve gerek duyduğunuzda aramakla uğraşmayın. Oyun içerisindeki pasif mod sayesinde diğer kullanıcılarla etkileşiminizi veya silah yeme riskinizi önler, tabii bunun ücret olarak karşılığı vardır. Araçlarınızı menü yardımıyla kilitleyerek başkalarının binmesini engelleyebilirsiniz. Silahınızı her zaman yanınızda bulundurmanız kendinizi korumanızı sağlayacaktır.



GTA 6 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Son zamanlarda popüler oyun GTA serinin 6'ıncısının ne zaman çıkacağı oldukça merak ediliyor. Rockstar Games'in geliştirdiği GTA 6'nin tarihi henüz netleşmemiş olsa da 2020 yılı içerisinde yayınlanması ve fiyatının da belli olması bekleniyor.

BİZE ULAŞIN