Warren Buffet, Apple'ın yeni hizmetlerini yorumladı

Warren Buffett, Apple’ın yeni hizmetlerini yorumladı. Milyarder Buffet, Apple’a karşı şüphe duysa da olumlu yaklaşmayı başarıyor. Peki, Apple başarılı olabilecek mi?

Giriş Tarihi: 29.03.2019 10:32

Apple, geçtiğimiz günlerde yeni hizmetlerini "It's show time!" sloganıyla duyurdu ve yine 'En çok konuşulanlar' arasına girmeyi başardı. The Gatehouse's Hands Up for Success davetinde bir konuşma yapan Amerikalı iş adamı Warren Buffett, elbette 250 milyon dolarlık hissesine sahip olduğu Apple'dan da bahsetti.



Buffet, Apple'ın yeni hizmetleri Apple TV+ ve diğer hizmetlerinin beklentileri karşılayamayacağı yönünde ihtimallerden bahsetti. Buffet, Apple TV+ hakkında şunları söylüyor: "Başarmalarını çok isterim ancak böyle bir şirket bile hatalar yapabilir. Her şeyi her zaman doğru yapan bir şirketten hisse alınır mı? Apple'ın bazen sonu olmayan şeyler de yapması gerek."



Buffett, Apple'ın giriştiği yeni girişimlerinin başarısız olma ihtimaline de olumlu yaklaşabiliyor. (Wall Street ise Buffett gibi düşünmüyor.) Apple'ın eğlence alanında yeni çıktığı yolda önüne çıkabilecek engeller, sıkı rekabet ve karşılaşacağı belirsizliği Buffet, şöyle yorumluyor; "İçine girdiğiniz oyunda uğruna sizinle kapışacak çok fazla büyük oyuncu var." Peki, Apple başarılı olabilecek mi? Zamanla göreceğiz...

BİZE ULAŞIN