Samsung Galaxy S10 özellikleri ve fiyatı

Teknoloji severlerin merakla ve heyecanla beklediği Samsung Galaxy S10 artık Türkiye’de satışa sunuldu. Daha satışa sunulmadan sızdırılan özellik bilgileriyle dikkat çekmeyi başaran Samsung Galaxy S10’un özelliklerini ve fiyatını haberimizde bulabilirsiniz.

Giriş Tarihi: 15.03.2019 17:24

Telefon devi Samsung'un iddialı akıllı cep telefonu Samsung Galaxy S10 dün resmen Türkiye'ye giriş yaptı. Türkiye'deki kullanıcılar tarafından dört gözle beklenen telefonun fiyatı da özellikleri de netleşti.

SAMSUNG GALAXY S10 HANGİ ÖZELLİKLERE SAHİP?

Tanıtımda kamerasıyla ön plana çıkan Samsung Galaxy S10 akıllı cep telefonu profesyonel çekimlere ulaşmanızı sağlıyor. Kamera özelliğinin üstün özellikte olmasına görsel zeka özelliği de eklenince titreşimlerden bile etkilenmeden profesyonel fotoğraflar ortaya çıkıyor. Video çekimlerinde de aynı durum söz konusu. Arkasında üç kamera yer alıyor, ana kamerası ise 12 Megapiksel çözünürlüğe sahip.

Samsung Galaxy S10'un 2x optik yakınlaştırma ve 10x'e kadar dijital yakınlaştırma özelliği de ilgi görüyor. Dünyanın ilk gömülü Ultrasonik Parmakizi Tarayıcılı Dinamik AMOLED ekranına sahip olan model, bu özelliklere sahip telefonların üretiminin önünü açacak gibi duruyor. 128GB hafızası olduğundan depolama konusunda da oldukça iyi. 3400 mAh'lık bataryası ile hem kablolu hem de kablosuz olarak hızlı şarj edilmesi mümkün. Android 9.0 Pie işletim sistemi olan telefon Infinity-O ekran tasarımına sahip.

Cihazların tavsiye edilen perakende satış fiyatları Galaxy S10 için 6,599TL, Galaxy S10+ için 7,499TL ve Galaxy S10e için 5,499TL olarak açıklandı.

BİZE ULAŞIN