PUBG için yeni güncelleme! PUBG oyunu nasıl oynanır?

Oyun severlerin gözdesi olan PUBG için yeni bir güncelleme geldi. Tüm dünyada keyifle oynanan diğer adıyla “PlayerUnknown's Battlegrounds” olan PUBG mobile oyunu nasıl oynanır? PUBG yeni güncellemesiyle neler değişti?

Giriş Tarihi: 08.03.2019 17:32

Macera oyunlarını sevenlerin vazgeçilmezi olan PUBG yenilikleriyle kullanıcılarını şaşırmaya devam ediyor. PUBG mobile oyununun yeni güncellemesi ile birlikte oyun haritası da değişti. Peki bu durum kullanıcılar tarafından nasıl karşılandı?

PUBG İÇİN YENİ GÜNCELLEME GELDİ!

Grafikleriyle dikkat çeken oyun için güncelleme henüz yayınlanmasa da PUBG oyununa Erangel haritası güncellemesi geldi. Bu güncelleme sonrasında haritada farklı malikaneler de görülmeye başlanacak. Eski içeriklerde yaşanan sorunların da giderilmesi amaçlanıyor. Loot dengesine küçük değişiklikler yapılacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor. Haritaya yeni görsel efektlerin de gelmesi bekleniyor.



PUBG NASIL BİR OYUNDUR?

Milyonlarca kişinin oynadığı macera içerikli olan PUBG mobile, hayatta kalma oyunudur. Bir uçağın adaya 100 oyuncuyu bırakmasıyla başlayan hikayede amaç hayatta kalan tek kişi olabilmektir. Hem mobilde hem de bilgisayarda oynanabilen PUBG oyununda, ister bireysel olarak isterseniz de takım halinde rakipleri öldürmeye çalışarak birinci olmayı hedefliyorsunuz.

BİZE ULAŞIN