Lifestyle

Konsolun efsanesi NBA 2K, yedi yıl daha devam edecek

Konsolun efsanesi NBA 2K, yedi yıl daha devam edecek

Take-Two Interactive ve NBA 1.1 milyar dolar karşılığında lisans konusunda anlaşmaya vardı. Anlaşmaya göre ikili önümüzdkei yedi yıl daha birlikte olacak.

21 Ocak 2019

Konsolun en çok tercih edilen spor oyunlarından biri NBA olarak karşımıza çıkıyor. Take-Two Interactive de önümüzdeki yedi yıl boyunca yeni lisans hakları için NBA ile yeniden anlaşarak seriyi devam ettirmeye kararlı. Take-Two Interactive ve NBA 1.1 milyar dolar karşılığında lisans konusunda anlaşmaya vardı.

Bahsi geçen yeni anlaşma tutarının, önceki anlaşmaya göre iki kat daha fazla olarak dikkatleri üzerine çekiyor. NBA 2K serisinin yapımcısı, Take-Two Interactive'in bu talebinin oyunun yüksek satış rakamları olduğunu belirtiyor. NBA Komiseri Adam Silver, Take-Two Interactive ile yapılan yeni anlaşmadan memnuniyet duyduklarını belirtti. Ayrıca analistler, oyun gelirinin yüzde 10-15'lik bölümünün büyük spor liglerine lisans ücreti olarak ödendiğini açıkladı.

Daha Fazlası

Tersane İstanbul Winter Town: 2026’ya Kadar Sürecek Büyülü Kış Festivali Başladı

Güven inşa etmek, en kalıcı başarı!

Tohum Otizm Vakfı, Otizmli Çocuklar İçin İyiliği Festivale Dönüştürüyor…

Peugeot E-5008 “Art On Cars” İle Sanatın ve Teknolojinin Buluşma Noktasında