Apple, 2019 modelleri iPhone XI, iPhone XI Max ve iPhone XR olabilir

Apple, domine ettiği akılı telefon piyasasında yeniden söz sahibi olmak istiyor. Şirket, yeni iPhone modelleriyle kamera teknolojisini bir üst seviyeye taşımak istiyor. Peki, yeni iPhone'un adı ne olacak? iPhone XI ile tanışma vakti!

Giriş Tarihi: 12.01.2019 10:28 Güncelleme Tarihi: 12.01.2019 10:30
Apple, geçtiğimiz dönemde dünyanın ilk trilyon dolarlık şirketi olarak başarısını tescillemişti. Fakat şirket, yeni iPhone'dan beklenen performansı alamayınca yeni bir aksiyon alması gerektiğini düşünüyor. Wall Street Journal'ın Apple'a yakın kaynaklarına göre, şirket geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda yeniden 2 adet OLED 1 adette LCD ekranlı modelle kullanıcıların karşısına çıkabilir.



Apple, üç farklı ekran boyutuna sahip modeller ile birlikte karşımıza çıkacak. Şirket, 2019 yılında en büyük yeniliği kamerasıyla gerçekleştirmeyi planlıyor. Yeni iPhone modelleri 6,5 inç OLED ekranlı 'iPhone XI Max', 5,8 inç OLED ekrana sahip 'iPhone XI' ve 6,1 inç OLED ekranıyla 'iPhone XR' olarak listelendi. iPhone XI ve iPhone XR, çift kameralı; iPhone XI Max ise üç kameralı modeliyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

BİZE ULAŞIN