Elon Musk'ın Tesla'sı uçan otomobil üretebilir

Tesla’nın kurucusu yakın geleceğin kahramanı Elon Musk, yeni nesil otomobili Tesla Roadster’in gelecekte uçabileceğini iddia ediyor. Uçan otomobiller geliyor mu?

Giriş Tarihi: 10.01.2019 16:32
Elon Musk, insanlığın uzun yıllardır kurudğu hayalleri gerçekleştirmek için çalışmaya devam ediyor. Musk, bir kez daha planlarını Twitter hesabından paylaşırken, bu kez gelecekteki Tesla araçları hakkında planını açıkladı.



Elon Musk, "Yeni Roadster gerçekten buna benzer bir şey yapacak." dedi. Bu tweete cevap olarak bir kullanıcının "Şaka yaptığını düşünmüyorum." söylemine yanıt ise gecikmedi. Musk, konu hakkında oldukça ciddi ve şaka yapmadığını ifade ediyor. Tesla'nın 'Rocket Booster' teknolojisi gerçekten işlevsel olarak otomobillerinde kullanılabilir. Rocket Booster, teknolojisinin hız ya da 'uçmak' için mi kullanılacağı henüz netleşmedi.




Elon Musk aynı zamanda "Yatay mı dikey mi?" sorusuyla 'uçma' eyleminin yönünü belirlemedi. Yakın geleceği inşa etmek için çalışan Tesla ve Elon Musk, yakın zamanda Tesla Roadster ile ilginç bir sürüş deneyimi yaşatabilir. Gerçekten olabilir...

BİZE ULAŞIN