Facebook CEO'su Mark Zuckerberg'in yeni planı

Facebook'un kurucusu ve patronu Mark Zuckerberg, geleneksel yeni yıl planlarını açıkladı. Zuckerberg, 2019 yılında ne yapacak? Mark'a göre, merkezinde dünya ve teknolojinin dünyadaki yeri ile geçen yıldan kalan sorunların çözülmesiyle ilgilenilmesi gerekiyor. Elbette daha fazlası da var...

Giriş Tarihi: 09.01.2019 18:37 Güncelleme Tarihi: 09.01.2019 18:37

Dünyanın en büyük sosyal ağı Facebook'un patronu Mark Zuckerberg, yeni yıl planlarını açıkladı. Her yılın başında, bir sonraki yıl odaklanacağı noktaların yer aldığı bir liste yayınlayan Zuckerberg, bu yıl daha küresel planlar yapmış.

Zuckerberg, -elbette- Facebook'ta yayınladığı gönderisinde, teknolojinin dünyadaki rolü, otoritenin merkezlerden uzaklaşması, sosyalleşmede internetin oynadığı önemli rol ve internet ve teknolojinin gelişimi konusunda bazı sorular sordu. Zuckerberg, bu yıl için gerçekleştirecekleri arasında teknolojide karşı karşıya kaldıkları zorlukları incelemek ve teknolojinin nereye gittiğini gözlemlemeyi de ekledi. Bu amaçla kendisi, düzenleyeceği fiziksel forumlarda çeşitli insanlarla, liderlerle ve çeşitli alanlardan uzmanlarla bir araya gelerek konuyu tartışacak. 'Zuckerberg toplantıları'nın ana konusu "teknolojinin fırsatları, zorlukları, umutları ve gerilimleri" olacak. Ayrıca yeni yılda pek çok öğrenme ve gelişme fırsatı olmasını beklediğini de eklemeyi unutmadı.

BİZE ULAŞIN