Lenovo Yoga 920

Lenovo Yoga 920 güçlü donanımı, şık metal gövdesi, zarif saat kayışı menteşesi, çizim yeteneğinizi sınırsızca kullanmanıza olanak tanıyacak dokunmatik ekranı ve kalemi gibi birçok özelliğiyle gün boyunca yanınızdan ayırmak istemeyeceğiniz cihazlardan olacak.

Giriş Tarihi: 19.09.2018 09:15 Güncelleme Tarihi: 19.09.2018 09:30

YAZI KAAN SANCAR
PRODÜKSİYON SAMET GÜNÜÇ
FOTOĞRAF DENİZ DOĞAN


Dokunmatik ekranlı bilgisayar dendiğinde genellikle akla gelen parmak ile gerçekleştirilen eylemler olsa da çoğu bilgisayar üreticisi cihazlarında stylus kalem desteği de sunuyor ve bu aksesuarla kullanıcılarına çizim ve not alma gibi imkânlar da tanıyor. Fakat çoğu zaman bu aksesuar aktif olarak kullanılmayı bırakın ayda yılda bir hatırlanan, bir kenara atılmış bir nesne halini alıyor.

Lenovo da serilerinde stylus desteği sunan markalardan biri. Farkı ise ürünlerinde bu aksesuarı aktif olarak kullanabileceğiniz gerçek çözümlere yer vermesi. Lenovo Yoga 920 de markanın bu çizgisini yansıtan ürünlerden biri. Windows 10 işletim sisteminde bulunan araçlar ve kendi eklentisi yazılımlar ile çizim ve not almaya yönelik birçok farklı yöntem sunan Yoga 920, yüksek hassasiyete sahip ekranı ve Bluetooth destekli stylus kalemi sayesinde kullanıcı deneyimini bir adım öteye götürerek kullanıcılarına bir kâğıt üzerine yazı yazıyormuş hissiyatı sunuyor. Deneyimimde not almak ve çizimler yapmak için oldukça sık kullandığım stylus kalemin bir diğer artısının da kaybolmaması adına beraberinde bilgisayara sabitleyici bir aparat ile gelmesi olduğunu belirtmeliyim.

BİZE ULAŞIN