Hamilton ve Indiana Jones

Efsanevi kahraman arkeolog Indiana Jones, ikonik serinin son filmi Indiana Jones ve Kader Kadranı ile 30 Haziran'da beyaz perdeye geri dönüyor. Indy, dönüşünde bileğine Hamilton'ın 1940'lardan kalma ikonik saati Boulton'u takıyor.

Giriş Tarihi: 05.06.2023 16:31 Güncelleme Tarihi: 05.06.2023 16:33
Hamilton saatleri ve Hollywood filmleri, 90 yıldan uzun süredir ayrılmaz bir ikilidir. Sinematik hikaye anlatımına yeni bir boyut kazandıran Hamilton saatleri, önemli karakterlerin bileklerinde yer alarak, olay örgüsünün mekaniğine ve kahramanlarına özgünlük kattı. Hamilton bir kez daha kendisini, sinemanın en büyük maceracılarından birinin bileğinde buldu. Hamilton, saatlerinin Joanna Johnston tarafından tasarlanan kostümlerin zaman dilimi ile sorunsuz bir şekilde bağlantı kurmasını sağlamak için, filmin sahne ekibinden Ben Wilkinson ile yakın işbirliği içinde çalıştı.



Hamilton Boulton, kırbacı ve fötr şapkasıyla, Indiana Jones karakterinin özünü mükemmel bir şekilde yansıtıyor. İnce zekası ve keşfetmeye olan açlığıyla Indy, tehlikelerden tam zamanında kaçma yeteneğiyle tanınır. Indiana Jones ve Kader Kadranı'nda Hamilton Boulton, profesöre eşlik ediyor ve yeni maceralara atılırken, kaçışlarını zamanlıyor. Indy'nin sadık arkadaşı Renaldo'nun bileğinde ise, özel Khaki Navy Scuba yer alıyor. Her iki Hamilton saat de başlı başına birer film yıldızı.

İlk olarak 1940'larda dünyaya sunulan Hamilton Boulton, American Classic koleksiyonunun en tipik saatlerinden biridir. Birkaç kez yeniden tasarlanan Boulton, kendine özgü dışbükey kasası korunarak modernize edildi ve Art Deco estetiğini günümüz dünyasına taşıdı. Küçük saniye alt kadranı ve ikonik serif tarzı rakamlara sahip beyaz kadranı ile bu klasik saat, uzun yıllara dayanan Hamilton mirasını ve İsviçre saat yapım endüstrisinin ileri teknoloji hassasiyetini bir araya getiriyor. Hamilton'ın saatçilik mirasının temel taşlarından biri olan Boulton, beyaz perdenin spot ışıklarını dolu dolu hak ediyor.



Sağlam ve çok yönlü Khaki Navy Scuba, zorlu ortamlarla karşılaşmaya ya da heyecanlı bir filmde rol almaya her an hazır bekliyor. Her ortamda rahatlıkla kullanılabilen bu macera odaklı parça, birçok farklı boyut ve stilde sunuluyor.


Hamilton American Classic Boulton Quartz Teknik Özellikler

Kasa 27 mm x 31,6 mm sarı altın PVD kaplamalı paslanmaz çelik kasa

Kalınlık 7,8 mm
Çerçeve kulağı genişliği 18 mm
Uzantıdan uzantıya 41,5 mm
Kadran Küçük saniye alt kadranlı beyaz kadran
İbreler Pirinç saat, dakika ve saniye ibreleri
Mekanizma Quartz
Bilezik Timsah derisi görünümlü kahverengi deri kayış, pimli toka
Cam Mineral kristal
Su geçirmezlik 3 bar (30 m)


Hamilton Khaki Navy Scuba Auto Teknik Özellikleri

Kasa
40 mm paslanmaz çelik kasa
Kalınlık 12,9 mm
Çerçeve kulağı genişliği 20 mm
Uzantıdan uzantıya 50 mm
Kadran Siyah kadran
İbreler Super-LumiNova® özellikli nikel saat, dakika ve saniye ibreleri
Mekanizma 80 saat güç rezervli H-10 Otomatik mekanizma
Bilezik Pimli tokalı siyah kauçuk kayış
Cam Yansıma önleyici safir kristal
Su geçirmezlik 10 bar (100 m)


BİZE ULAŞIN