David Beckham İzniyle Tarçın Takım Elbiseyi Onaylıyoruz

Havaların ısınmasıyla birlikte sıcak tonlar da geliyor.

Giriş Tarihi: 09.03.2023 09:41 Güncelleme Tarihi: 09.03.2023 09:41

Eğer siz de soğuklar başlar başlamaz yaz geri sayım saatini telefonuna indirenlerdenseniz, bunaltıcı kısa kış günlerinin bitmek üzere olduğunu fark etmişsinizdir. Nergisler çiçek açıyor, bir sonraki resmi tatil çok yakınınızda gibi geliyor ve söylemeye cüret ediyorum, güneş çıktığında gerçekten içinizi ısıtıyor. Uğursuzluk yapmayalım ama görünüşe göre bahar sonunda geldi.

Tabii gerçekçi bir şekilde düşünürken kot ceketler için henüz erken, ama zilyon tane katman olmadan dışarıda oturma fikrine dair bir iyimserlik duygusu var. Onu da hayata geçirebileceğinize kesinlikle inanıyoruz. Daha sıcak iklimler için giyinmeye başlarsanız, uygun hava kesinlikle aynı şeyi yapacaktır.

David Beckham bu zihniyete sahip görünüyor. Geçen hafta Paris'te, son zamanlarda gördüğümüz tüm siyah terziliğin antitezi olan bir takımla otelinden çıkarken görüntülendi. 6 derecelik havada (en hafif tabirle havalı) 47 yaşındaki adam, deniz mavisi bir balıkçı yaka, erik rengi bir atkı ve tarçın rengi ayakkabılar eşleştirilmiş yanık turuncu takımdan oluşan eksiksiz bir Loro Piana görünümü giydi; Kendal Roy onaylı markayı düzenli olarak benimseyen yıldızlarla dolu ekibe dahil oldu. Eski futbolcunun meşhur gardırobu, kasvetli olmayan giysilerle dolu bir sezonun başlangıcını işaret ediyor.

Kışın siyah ve griye yönelmek doğaldır. Ancak D vitamini artışı dopamini artırdığından , iyi ruh halinize uyan bazı tonları kucaklamanın tam zamanı gibi görünüyor.

Beckham'ın turuncu seçimi (ilkbaharla ilişkilendirilen pastel tonlardan daha sonbahar olmasına rağmen) ilk kez geçen yıl İlkbahar/Yaz '23 şovlarında görüldü.

BİZE ULAŞIN