BTS'den Jimin Dior'un Marka Elçisi Oldu

BTS'nin Louis Vuitton ile önceki ortaklığı sona erdi.

Giriş Tarihi: 16.01.2023 16:39 Güncelleme Tarihi: 17.01.2023 14:30

BTS üyesi Jimin, Dior'un en yeni küresel marka elçisidir. Sanatçı, BTS'in iki yıl önce Nisan 2021'de Louis Vuitton ile bir grup olarak anlaşmasının ardından , diğer K-pop sanatçıları BLACKPINK'ten Jisoo , EXO'dan Sehun ve Astro'dan Cha Eunwoo'ya katıldı.

Dior'un 27 yaşındaki şarkıcıyla ilişkisi, Kim Jones'un BTS'nin Love Yourself: Speak Yourself dünya turu için kıyafetler yaratmasıyla başladı.

French House yaptığı açıklamada, "21. yüzyılın pop ikonu BTS'nin şarkıcısı, dansçısı ve söz yazarı Jimin artık Dior'un küresel elçisidir. Bu özel bağ, house ve 2019'da grubu BTS'nin sahne kıyafetlerini tasarlayan Kim Jones ile olan dostluğunu her zamankinden daha fazla mühürlüyor. Güney Koreli sanatçı New, Dior tarzı modernliğin ruhunu ve tekilliğini zamansız bir imzayla somutlaştırıyor." Jimin'in bir markayla bireysel olarak imza atması, diğer üyelerin de son yıllarda BLACKPINK ve NewJeans gibi grupların yaptığı gibi diğer evlerle aynı şeyi yapabileceği anlamına geliyor.

Şu an itibariyle, BTS üyeleri Güney Kore ordusuna katılmayı planladıkları için bu ortaklığın nasıl görüneceği belli değil. Ancak Jimin'in yaşı göz önüne alındığında 2025'e kadar askere gitmesi gerekmediğini belirtmekte fayda var. Şimdiye kadar Jin, yedilinin orduya katılan tek üyesidir.

BİZE ULAŞIN