Ryan Gosling, Gucci'nin Yeni Yüzü Oldu

Harry Styles, Jared Leto ve Lana Del Rey'in izinden giden Ryan Gosling, seyahat ekipmanları kampanyası için Gucci ile birlikte çalışıyor.

Giriş Tarihi: 02.10.2022 14:05

Genç bir Floransalı olan Guccio Gucci, moda evini kurmadan önce 1901'de Londra'yı dolaşan turistler için bir referans noktası olarak benimsenen Savoy Hotel'in kapıcısıydı. Dünyanın dört bir yanından kültürlerle çok fazla temas, İtalyanların seyahat dünyasına aşık olmasını sağladı. Şimdi, 2022'de, markanın şu anki kreatif direktörü Alessandro Michele, sınırları aşarken çantalar, ihtiyaçlar ve diğer temel öğeleri içeren Gucci Savoy koleksiyonuyla geçmişi kutluyor.

Yeni Gucci Valigeria kampanyasında, Ryan Gosling beklenmedik olanı aramak için bir yolculuğa çıkıyor ve Gucci'nin yaratıcı seyahat vizyonu ve yol açabileceği büyülü dünyalarla konuşuyor.

"Açıkçası, seyahat etsem de etmesem de dünya ilerlemeye devam ediyor. Ama onunla seyahat ettiğimde hayatımın ivme kazandığını hissediyorum," dedi yeni Gucci Valigeria kampanyasında rol alan Ryan Gosling. Gosling, İtalya'yı kendi kişisel anlatısında özellikle sembolik bir yer olarak anıyor ve annesinin oradaki düğününü hatırlatıyor. Ailenin her şeyin merkezinde olduğu bir ülkede herkesi bir araya getirmek çok anlamlıydı.

Ryan Gosling'in başrolde olduğu yeni Gucci Valigeria kampanyasını tasarlayan Kreatif Direktör Alessandro Michele ise "Gucci için seyahat hiçbir zaman tamamen fiziksel olmadı. Gucci, Hollywood'un sanatçılarına, yazarlarına, aktörlerine ve yönetmenlerine yolculuklarında eşlik eden markadır… Bu yüzden reklam kampanyasının, kahramanın her şeyden önce bir 'yok-yer'i kat ettiği sitüasyonist bir boyutu anlatmasını istedim. Zihinsel yer, geçmişte ve günümüzde Gucci'yi seçenlerle aynı, çünkü hayali yerler inşa etmek için kullanılan yaratıcılığın önemini kavradılar." dedi.

Yeni Gucci Valigeria kampanyası kapsamında, Ryan Gosling, House'un yaratıcı seyahat vizyonu ve getirebileceği ilhamla konuşarak beklenmedik dünyaları aramak için bir yolculuğa çıkıyor. Seyahatin hayatını nasıl etkilediğinden bahsederken, "Seyahat etmeseydim bugün olduğum yerde olamazdım. Daha gençken Los Angeles'a iş bulmak için geldim ve o zamandan beri bunu yapmak için tüm dünyayı dolaşıyorum. Eva (Mendes) ve ben bile uçakta tanıştık. Beni hayatımdaki her şeyden daha çok etkiledi."

Ryan Gosling, yeni Gucci Valigeria kampanyasında, mevcut Gucci Savoy koleksiyonundan olanlarla birlikte eski valiz parçalarını sergiliyor. GG monogramı ve Web şeridi gibi simgesel öğeler, arabalar, spor çantalar, şapka kutuları ve diğer öğeler arasında, House'un seyahat dünyasında devam eden anlatısını yansıtan geçmiş-şimdiki bir anda sunuluyor.

BİZE ULAŞIN