Louis Vuitton'un Yeni Aerogram Serisi ile Tanışın

Louis Vuitton, Sonbahar-Kış 2022/23 için tasarladığı modern deri aksesuarlarını ön plana çıkaran Aerogram koleksiyonunu sunuyor.

Giriş Tarihi: 02.10.2022 14:08

Modern seyahat sanatına bir övgü niteliği taşıyan tasarımlar yaratma amacıyla yola çıkan Aerogram, modernleştirilmiş mimari şekilleri, adını aldığı havacılıktan ilhamla şık ve doğal formlarla sergiliyor. Louis Vuitton, Aerogram aracılığıyla ikonik Messenger ve Keepall çantaların yanı sıra, şehre dair diğer cesur öğeleri yeniden yorumlayarak özlerine ayrıştırıp, her bir modeli sofistike ve zarafet düzeyine ulaştırıyor.

Anahtar parçalar – ön cebe sahip, omuz askısı ve çanta sapı ile güçlendirilmiş cömert bir taşıma kapasitesi sunan sırt çantası; hem fermuarı hem de ön kapağı olan bir bel çantası ve fermuarlı portföy çanta metalik LV logosu ile imzalanıyor. Daha büyük aksesuarlarda, Louis Vuitton'un baş harfleriyle süslü ayarlanabilir jakarlı kayış, Maison'un el yapımı sandıklarında bulunan stil sahibi ve kullanışlı aksesuarlara gönderme yapıyor. Her bir parçada ayrıca kullanıcılarının kendi imzasını eklemesini sağlayan özelleştirilebilir bir bagaj etiketi bulunuyor.

İlk Aerogram serisi üzerine inşaa edilen bu yeni koleksiyon, Keepall 50 Weekender çantası ve olmazsa olmaz seyahat arkadaşları Zippy Vertical cüzdan ve Pilot kompakt cüzdan gibi tamamlayıcı favorileri içerecek şekilde genişledi. Aynı tutumla koleksiyon, sembol haline gelmiş mat siyahın yanı sıra şimdi hakinin, lacivertin ve sıcak safranın çekici ama farklı tonlarındaki parçalarını karşılıyor.

BİZE ULAŞIN