Haider Ackermann, Jean Paul Gaultier'in yeni konuk tasarımcısı

Jean Paul Gaultier'in Sıradaki Konuk Tasarımcısı Haider Ackermann, önümüzdeki sezon bir couture koleksiyonunu piyasaya sürecek.

Giriş Tarihi: 30.09.2022 14:52

Damla Yüce

Jean Paul Gaultier, geçtiğimiz süreçte pek çok konuk tasarımcıyı ağırladı. Y/Project ve Diesel'in Glenn Martens'inden, Olivier Rousteing ve sacai'ye bir çok özel isme ev sahipliği yapan moda evi bu sefer efsanevi Haider Ackermann'ı konuk etmeye hazırlanıyor.

Konuyla ilgili duyuru bugün erken saatlerde Instagram'da yapıldı ve bu koleksiyonun, tıpkı eski konuk tasarımcılarda olduğu gibi, Ackermann'ın bir couture koleksiyonu olacağını gösteren bir post paylaşıldı.

Showstudio'nun yaratıcı yönetmeni Calum Knight'ın TikTok'ta "Gaultier ekibi, yıllardır sahip oldukları fikirleri, kendileriyle çalışmayan ve ilişkileri olmayan yeni bir yaratıcı yönetmen altında yeniden şekillendirdikleri bir durumda." açıklamasını yapmasının ardından, Jean Paul Gaultier'in son zamanlarda sürekli olarak couture çıkışının ateş altında kaldığını belirtmekte fayda var.

Ackermann'ın, baştan sona referans olan önceki sezonların ve deneysel kostüm tasarımlarının aksine kendi ev kodlarından mükemmel inceliklerini, detaycılığını ve moda bilgisini, çekici ve sofistike hale getirerek JPG için tasarlayacağı couture'a enjekte etmesi umuluyor.

Ackermann bu işbirliği için duygularını şu sözlerle ifade ediyor: "Jean Paul Gaultier Haute Couture evinin konuğu olduğum için çok heyecanlıyım. Her şey gittiğinde, geriye Couture kalır.

BİZE ULAŞIN