Louis Vuitton'ın Saat Marka Elçisi Bradley Cooper Oldu

Louis Vuitton, Bradley Cooper'u yeni saat elçisi olarak seçti.

Giriş Tarihi: 08.09.2022 15:17

Bradley Cooper, ilk kampanyasında Louis Vuitton'ın ikonik Tambour saatinin 20. yıl dönümünü kutladığı görülüyor. Cooper, New York'taki Chrysler Binası'nın gölgesinde "Tambour Twenty" adlı tasarımın son derece sınırlı bir koleksiyon tanıtımını yapıyor.

Bradley Cooper ilk çıkışını Oscar ödüllü film yapımcısı Damien Chazelle'in yıl dönümü için bir koleksiyoncu baskısı olan Tambour Twenty kol saatini vurgulayan bir kampanya videosuyla yapacak. Amerikalı aktör ayrıca Boo George tarafından fotoğraflanan bir basılı kampanyada da yer alıyor.

Bu, Jean Arnault'un bir yıl önce saatler için pazarlama ve ürün geliştirme direktörü olarak LVMH Moët Hennessy Louis Vuitton'un baş tacı olan markaya gelmesinden bu yana başlattığı ilk büyük girişim.

"Zamanın Ötesine Yolculuk" kampanyası, saatçilik bölümünün yüksek profilli bir yönetmenle ilk kez çalıştığı bir kampanya. Film kredileri arasında La La Land ve Whiplash bulunan Chazelle, çocukluktan erkekliğe geçiş hakkında bir hikaye üzerinde çalıştı; bu, doğada oynayan genç bir çocuğun görüntüleriyle Cooper'ın New York City'de dolaşırken görüntülerini karşılaştırıyor.

"Her zaman New York silüetine karşı sadece Bradley Cooper'ın yüzü olmayan bir kampanya istedik. Bundan daha derin bir şey istedik," dedi Arnault, hikayeyi Vuitton'un saat yapımcılığındaki genç yetişkinliğe ilerleyişiyle karşılaştırarak. "İşe yaramasının nedeni Bradley ve Damien arasındaki gerçek bağlantı ve bundan kaynaklanan tüm yetenekler."

200 adetlik sınırlı sayıda üretilen Tambour Twenty kronograf, kalın, yuvarlak kasa tasarımıyla sektöre damgasını vuran ilk Tambour'un tasarımını yineliyor. Kahverengi kadran Vuitton'un ambalaj rengine selam veriyor, saat yapımında çelik bir kasa ile nadiren eşleştirilen ve onu ekstra koleksiyonluk yapan bir renk.

Bazı ince ayarlar var: Orijinal 2002 tasarımı, kadran üzerinde "Twenty" ifadesi ile güncellendi ve LVMH'nin stabil arkadaşı Zenith'ten bir El Primero kalibre olan hareket, bir pembe altın rotor ile modifiye edildi. Arnault, "Müşterilerimize kökenlerimize çok sadık kaldığımızı göstermek için bu parçayı sunmamız bizim için çok önemliydi" dedi.

BİZE ULAŞIN