Virgil Abloh'un mirası "PYREX TEARS" onurlandırılıyor

Virgil Abloh'un ikonik PYREX VISION markasının mirası onurlandırılıyor.

Giriş Tarihi: 31.08.2022 13:09 Güncelleme Tarihi: 31.08.2022 13:17

Tremaine Emory, Instagram hesabından, merakla beklenen "PYREX TEARS" koleksiyonunun çıkış tarihini paylaştı. İtalyan Barok ressam Cecco del Caravaggio'nun Dirilişi'nin bir görüntüsünü paylaşan Denim Tears başkanı ve Supreme Kreatif Direktörü, Denim Tears web sitesinde özel serinin 6 Eylül'de yayınlanacağını açıkladı.

Virgil Abloh'un PYREX VISION markasının ilk koleksiyonlarında Caravaggio resimlerini kullanmasına atıfta bulunmanın yanı sıra, Diriliş tablosu, Virgil'in devam eden yaratıcı ruhuna paralel olan "PYREX TEARS" koleksiyonunun merkezi bir görüntüsü olarak hizmet edecek.

Henüz çok fazla detay paylaşılmamış olsa da yeni koleksiyon, moda ve kültürel anların ilerlemesine yönelik imalar için ön-Off-White™ etiketinin yeniden dirilişi olarak hizmet ediyor. Emory tarafından da paylaşılan tanıtımlardan, koleksiyonda The Resurrection görseli ile süslenmiş kapüşonlular ve gelişmiş Polo Ralph Lauren Rugby atletler yer alacak. Atletler, ilginç bir şekilde, Michael Jordan'ın 1995'te NBA'ye döndüğünde "23"ten "45"e geçişine atıfta bulunan "PYREX/45/TEARS" ile basılmış.

BİZE ULAŞIN