Tommy Jeans x NBA iş birliğiyle yeni bir kapsül koleksiyon

Ortak koleksiyon sokak modasını kutlarken Tommy’nin Amerika’daki sokak kültürü mirasına duyulan nostaljiyi yeniden uyandırıyor.

Giriş Tarihi: 03.06.2022 13:04

Bir PVH Corp. [NYSE: PVH] şirketi olan Tommy Hilfiger,NBA (NationalBasketballAssociation) ile iş birliği içinde geliştirilen TOMMY JEANSkoleksiyonunu tanıttı. Kapsül koleksiyon, yerel sokak kültürünü ve çeşitlilik içeren toplulukları geliştirmenin ayrılmaz bir gücü olarak basketbolun ruhunu kutluyor.Markanın Amerikan sokak stilinin köklerine uzanan geleneğine ve90'ların ikonik nostaljisine göndermede de bulunan koleksiyon, 25 Mayıs 2022 itibarıyla tommy.com'da ve Avrupa'daki TOMMY JEANS mağazalarında yerini aldı. 27 Mayıs 2022'den itibaren de Kuzey ve Latin Amerika'da ve Asya'da seçili mağazalar ile toptan satış ortakları aracılığıyla müşterilere sunulacak.

Basketbolun kalbindeki enerjiden ilham alan koleksiyon, NBA takım logolu stiller ve rahat siluetler içeriyor. Kapüşonlu eşofman takımlar, eşofman altları, tişörtler ve şortlarla farklı kombinasyonlar yaratılabiliyor. Ayrıca, kadın kolejli montu ve denim pantolon gibi parçalarla değişik katmanlı görünümlere imza atılabiliyor. Sokak giyimi modasını mükemmel bir şekilde yansıtan koleksiyon, sportif yaşam tarzını benimseyen herkese hitap ediyor.


Tommy Hilfiger'ın basketbol ve sokak kültürüne yakınlığı, 1990'lara uzanıyor. Tasarımcının kendi adını taşıyan marka o yıllardan itibaren pek çoğu NBA ve daha geniş spor camiasıyla bağlantılı ünlülerin ve influencer'larındikkatini çekmeye başladı. Çok sevilen TOMMY HILFIGER tasarımları dönemin stilini tanımlarken profesyonel arenalardan şehirlerdeki sokak maçlarına kadar her yerde izleyicilerin üzerinde görüldü. Spor her zaman Hilfiger'ın marka vizyonunun temel bir unsuru olmaya devam etti. Bu kapsamda uluslararası tenis şampiyonu RafaelNadal ve Formula OneTM Dünya Pilotlar Şampiyonu Lewis Hamilton gibi sporcularla global iş birlikleri yürütüldü.

BİZE ULAŞIN