Tyler, The Creator'ın Hawaii gömlek yorumu

Tyler, The Creator'ın sokak stili, Tyler, The Creator gömleklerinin sadece plaj için olmadığının ayaklı kanıtı.

Giriş Tarihi: 02.06.2022 17:04 Güncelleme Tarihi: 02.06.2022 17:13

Damla Yüce

Grafik baskılı sezon gömlekleri, Guy Fieri tarzı alevlere sahip Prada gömlekleri ve Casablanca'nın gösterişli ipek tasarımlarıyla birlikte 90'ların en parlak döneminden bu yana gerçek bir ışıltıya sahipti.


Podyumlarda baskılı gömlekler

Yüksek moda yaz koleksiyonları ile Johnny Depp'in "Vegas'ta Korku ve Nefret" stili arasındaki ince çizgide ayrım yapmaya çalışmak giderek daha zor hale geldi ve çok az kişi bu cesur görünümü Tyler, The Creator kadar başarılı hale getirdi.


"Vegas'ta Korku ve Nefret"

Müziği ile olduğu kadar dikkat çeken imajıyla da göz dolduran Tyler, The Creator, üçüncü stüdyo albümü Cherry Bomb'ın kapağında alev baskılı Golf Wang gömleği giydiğinden beri, çarpıcı grafik gömleklerle sayısız ikonik stil görünümüne imza attı.



Yaz sıcaklıkları zirveye ulaştığında Hawaii gömleği ile şort ve sandalet giymek bir tür ritüeldir, ancak başarılı yıldız bu tarzın sadece bir yaz tatili kıyafeti olmaktan çok daha yönlü bir stil spektrumu olduğunu kanıtladı. İki parçalı siyah bir takım elbise ve mokasen ile Hawaii gömlekleri kombinlemek, en sıcak ayların çok ötesine geçebilecek bir görünüm diyebiliriz.




Hawaii gömlekler nasıl giyilmeli?

Erkekler için bu sezonun baskılı yazlık gömleklerinden stil ilhamı oluşturabilecek birkaç örnek hazırladık:

Loewe



STORY MFG.

Jacquemus


Marni


Marine Serre


Dries Van Noten



ERL



Johnny Depp - Fear and Loathing in Las Vegas



Tyler, The Creator

BİZE ULAŞIN