Austin Butler Cartier'in Marka Elçisi Oldu

"Elvis" filminde rock'n roll kralı Presley'i canlandıran Austin Butler, Cartier'in yeni marka elçisi oldu.

Giriş Tarihi: 26.05.2022 12:44

Austin Butler, Cartier elçisi olarak imza atan en yeni ünlü. Ünlü mücevher markası yeni yüzü olarak "Elvis" aktörünü seçtiğini söyledi. Butler, iş birliğini 2022 Cannes Film Festivali'ndeki "Elvis" galası için kırmızı halıda Cartier'den parçalar giyerek başlattı.

Cartier'in kıdemli başkan yardımcısı ve pazarlama müdürü Arnaud Carrez yaptığı açıklamada, "Austin'i Kuzey Amerika büyükelçisi olarak maisonda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz" dedi. "Yetenekli bir oyuncu olarak Austin'in hayata cesur yaklaşımı ve benzersiz stil anlayışı, burada Cartier'deki temel değerlerimizle doğal olarak uyumludur."

Butler, beyaz altın Cartier Juste un Clou bileziği, Cartier Tank Must saat ve beyaz altından Cartier Love yüzüğüyle birlikte özel bir Celine smokiniyle Cannes kırmızı halısında yürüdü. Priscilla Presley ile birlikte fotoğraf çektirdi.

Butler'ın rolü, önemli Cartier özel etkinliklerine katılmayı ve kırmızı halıda Cartier parçalarını giymeyi gerektiriyor. Buluşmdan önce Butler, geçen ay 2022 Met Gala için Cartier tercih etti ve Prada görünümünü Cartier High Jewelry safir ve platin kolye, platin vintage Cartier Cliquet elmas iğne, Cartier beyaz altın aşk yüzüğü, Cartier Panthère pırtlanta yüzük ve Cartier Love alyans ile eşleştirdi.

Butler yaptığı açıklamada, "Cartier ile bu heyecan verici ilişkiye başlamaktan heyecan ve onur duyuyorum" dedi. "Uzun zamandır maison'ın yaratıcılığına ve yenilikçiliğine hayranım ve gelecekte birlikte yapacağımız işi sabırsızlıkla bekliyorum."

Butler'ın oyunculuk kariyeri 15 yıla yayılırken, Baz Luhrmann'ın yönettiği "Elvis"teki rolünün, kariyerinin öne çıkan anlarından biri olması bekleniyor. Film, 24 Haziran'da sinemalarda gösterime girmeden önce dün Cannes Film Festivali'nde dünya prömiyerini yaptı.

BİZE ULAŞIN