Paris Erkek Moda Haftası Takvimi Yayınlandı

Comme des Garçons, Givenchy ve Thom Browne Paris Erkekler Haftası'na geri dönüyor.

Giriş Tarihi: 24.05.2022 16:15

Paris erkek moda haftası takvimi, toplam 84 fiziksel olaydan 76'sı ile gösterilerin 21'den 26 Haziran'a kadar tam olarak yürürlükte olacağını doğruladı.

Ancak akıllara kazınan bir soru var: 26 Haziran'da, şu anda "zaman ayrılmıştır" olarak belirtilen kapanış 20.00 noktasını kim talep edecek? Ocak takviminde duyurulan ancak sonuçta yok olan Vtmnts olabilir mi, yoksa 2022 sonbaharı için en son erkek koleksiyonu Mart ayı başlarında tanıtılan Celine'in dönüşü olabilir mi?

Bu arada, Fransız modasının yönetim organı olan Fédération de la Haute Couture et de la Mode tarafından yayınlanan ilk kadro, Comme des Garçons Homme Plus ile başlayarak, Paris Moda Haftası'na dönen veCOVID-19 salgını başlangıcından bu yana bulunmayan bir dizi tanınmış ismi ortaya çıkardı. 24 Haziran saat 17.00'de Rei Kawakubo'nun tasarımlarını gösterecek.

Diğer büyük geri dönenler, aynı gün saat 10.00'da vizyona giren Junya Watanabe Man, Mart ayındaki kadın şovlarında karma gösteri yapan Thom Browne ve Givenchy.

Los Angeles merkezli Mike Amiri'nin ilk olarak Ocak ayında planladığı şovundan vazgeçtikten sonra, Paris'teki ilk çıkışını 23 Haziran'da saat 16:30'da yapması planlanıyor.

Sunumunu Ocak 2020'de Paris'e taşıyan ve pandemi boyunca dijital formatlardan kaçınan Londra merkezli Craig Green ve Antwerp merkezli Namacheko da 2023 bahar koleksiyonlarını podyum formatında sergileyecek.

Bu sezon 37 markanın sergilendiği sunum takvimindeki yenilikler, SMCP'nin sahibi olduğu ve 2021'in başından beri Gauthier Borsarello tarafından tasarlanan erişilebilir Fransız erkek terzilik markası Fursac; Duperré mezunu Jeanne Friot ve Çin mirasını akıllıca ele alan Şanghay merkezli tasarımcı Feng Chen Wang'ın kendi adını taşıyan cinsiyetsiz ve sürdürülebilir etiketi, Levi's ve Converse gibi şirketlerle iş birlikleriyle öne çıktı.

Şaşırtıcı bir şekilde, Yohji Yamamoto, Mart ayındaki kadın gösterileri sırasında fiziksel bir podyum gösterisi yaptıktan sonra 23 Haziran'da 17:30'da yayınlanan yalnızca dijital bir gösteri olarak belirtildi.

BİZE ULAŞIN