Tommy Hilfiger x Shawn Mendes Ortaklığına Hazır Olun

Shawn Mendes, tamamen sürdürülebilir malzemelerden yapılmış bir koleksiyonun yer aldığı küresel bir reklam kampanyasının yüzü olacak ve 2023 baharı için kendi kapsülünü tasarlayacak.

Giriş Tarihi: 12.05.2022 16:32

Tommy Hilfiger, Kanadalı şarkıcı-söz yazarı Shawn Mendes ile "Play It Forward" iş birliği için ortaklık kuruyor.

23 yaşındaki Mendes, tamamen sürdürülebilir malzemelerden yapılmış bir koleksiyonun yer aldığı "Classics Reborn" başlıklı 2022 yaz küresel kampanyasının yüzü olacak. Ek olarak, yaklaşan "Wonder: The World Tour" boyunca Mendes daha sürdürülebilir, özel yapım Tommy Hilfiger stilleri giyecek ve marka, turun çevresel etkisini azaltmak ve dengelemek için çabalara 1 milyon dolar bağışlayacak.

Ortaklık, 2023 baharında lansmanı yapılan ortak tasarımlı bir erkek kapsül koleksiyonuyla sona erecek ve klasik parçaları geri dönüştürülmüş ve yeni malzeme yenilikleri ve dairesel tasarım uygulamalarıyla daha sürdürülebilir bir şekilde yeniden tasarlayacak.

Tommy Hilfiger, "Shawn yalnızca çok yetenekli bir müzisyen değil, aynı zamanda harekete geçmenin gerekliliğini anlayan yeni nesil Gelecek Yapıcılar'ı da temsil ediyor" dedi. "Öğrenmek, paylaşmak ve yenilik yapmak için Shawn ile güçlerimizi birleştirerek, halihazırda başardıklarımızı geliştirebilir ve sürdürülebilirlik yolculuğumuzu bir sonraki seviyeye taşıyabiliriz. Daha gidecek çok yolumuz olduğunun farkında olsak da birlikte olumlu ve kalıcı bir etki yaratmak için daha da fazla farkındalık yaratabiliriz." dedi.

Mendes ise "Tommy'yi birkaç yıldır tanıyorum ve çalışmalarına büyük saygı duyuyorum, bu yüzden markası için sürdürülebilir modayı ön plana çıkarma vizyonunu öğrendiğimde, bu gerçekten kendi hedeflerimle uyumluydu ve benim için mükemmel bir fırsat gibi hissettim." ifadelerini kullandı.

Mendes, yaklaşmakta olan "Wonder: The World Tour" için, 2019'daki son dünya turuna kıyasla CO2 emisyonlarını gösteri başına yüzde 50 azaltarak ve karbon giderme ve karbon önleme projelerinin bir kombinasyonu yoluyla kalan tüm emisyonları azaltarak tur iklimini olumlu hale getirmeyi taahhüt etti.

Hilfiger, ortak misyonunu ve ortaklığını desteklemek için turun Sürdürülebilirlik ve Tur Yeşillendirme Programını mümkün kılmak için 1 milyon dolar bağışlayacak. Bu yatırımın önemli bir kısmı, Hilfiger'ın daha geniş sürdürülebilirlik inisiyatiflerini geliştirmeye devam etmek için rejeneratif pamuk çiftçiliğine bağışlanacak. Mendes, tur boyunca, geçmiş Tommy Hilfiger koleksiyonlarından arta kalan sorumluluk kumaşları ve süslemeler kullanılarak yapılan görünümleri içeren özel yapım ve daha sürdürülebilir tasarımlar giyecek.

Shawn Mendes 2 Mayıs'da gerçekleşen MET Gala 2022'ye de gelecek iş birliğinin habercisi niteliğinde Tommy Hilfiger imzalı sürdürülebilir bir kıyafet tercih etmişti.

BİZE ULAŞIN