Anthony Hopkins'in Yeni Rolü: Loewe İçin Modellik!

Anthony Hopkins, Loewe'un yeni kampanyasında donut baskılı bir t-shirt giyiyor.

Giriş Tarihi: 10.05.2022 15:42 Güncelleme Tarihi: 10.05.2022 15:43

Sir Anthony Hopkins'in son rolü onun renkli camlı çörekler, özel dikim pantolonlar ve İspanyol markası Loewe'un belli belirsiz retro Flow spor ayakkabılarıyla basılmış bir tişört giymesini gerektirdi.

Gülümseyerek havalı görünüyor ve başparmağıyla çivili Anagram çantasına işaret ediyor.

Loewe kreatif direktörü Jonathan Anderson, bazen sürrealist tasarımlarıyla (örneğin, topuğunda saplı gül bulunan bir sandalet) ve cesur dökümleriyle şaşırtmaya devam ediyor.

Tasarımcı, yaklaşmakta olan projeleri arasında "Zero Contact" ve "Armageddon Time" bulunan Hopkins'i dahil etmekten "onur duyduğunu" söyledi.

"Onu tamamen büyüleyici buluyorum. O gerçek bir oyunculuk efsanesi elbette ama sette bize karşı çok nazikti," dedi Anderson.

Juergen Teller ayrıca objektifini Çinli aktris Tang Wei, Japon Paralimpik atlet Maya Nakanishi ve şarkıcı-söz yazarı Alewya ve Caroline Polachek'e çevirdi. Loewe elçileri Güney Koreli bir şarkıcı olan HyunA ve aktör Josh O'Connor kampanyayı tamamladı, çoğunlukla dış mekanda çekildi ve spontane ve çabasız görünüyordu. Loewe buna "genişletilmiş bir yaratıcı topluluğun kör bir belgesi" adını verdi.

BİZE ULAŞIN