Matthias Dandois Dockers®'ın yeni Avrupa elçisi oldu

Dünya rekoru şampiyonu, BMX yıldızı Matthias Dandois, Dockers®'ın yeni Avrupa elçisi oldu.

Giriş Tarihi: 18.04.2022 14:08 Güncelleme Tarihi: 18.04.2022 17:14

Fransız bisikletçi ile Dockers® arasında yeni doğan mükemmel bir iş birliği… Bir tarz hikayesi olmanın ötesinde, birlikte aynı değerleri paylaşan Matthias ve Dockers® arasındaki güçlü bir eşleşme var. Bunu tanımlamak için dört kelime seçiyoruz: Özgünlük, arzu edilirlik, yaratıcılık ve iyimserlik. California Cool tavrı ve 90'ların sokak giyimi etkisi, doğal olarak bisikletçiyi ve markayı birbirine çekiyor.

Marka, dokuz kez BMX 'flatland' dünya şampiyonu olan Matthias Dandois'i önümüzdeki üç yıl boyunca hem sürüş hayatında hem de sahne dışında Dockers®'ın zamansız ürünleriyle ve özel iş birlikleri ile giydirecek.




Erkeksi gardırop kategorisinde yeni bir döneme geçiş yapan Dockers®, düz arazi rekabeti ile sokak sürüşü arasındaki çizgileri bulanıklaştıran bu sıcak, rahat, ateşli ve arı gibi çalışkan sporcuyla mükemmel uyumunu buldu.

Markanın temel değerleri olan adanmışlık, tutku, özgünlük, hırs, güven ve iyimserlik; Dockers®'ı doğrudan Matthias Dandois'in yoluna götürdü. Matthias 32 yaşında başarılı bir sporcu. Dünya çapında kazandığı on yıllık zaferler ve inanılmaz zorluklarla kendisine sadık kalan ve yeni nesil için bir efsane haline gelen bir dünya şampiyonu o.

"Bu yeni macera için çok heyecanlıyım! Dockers® ve benim için parlak bir gelecek var. Kendini yeniden icat eden efsanevi bir marka ve ben de kendimi her zaman yeniden keşfediyorum. Çünkü ben de BMX dünyasında köklü bir yer edindim. Sporda olduğu gibi modada da, çalışması ve yolunda kalması için kendinizi yeniden icat etmeniz gerekiyor." diyor Matthias Dandois.

BİZE ULAŞIN