LV Driver Sürüşe Hazır

Louis Vuitton, Virgil Abloh imzalı Sonbahar/Kış 2022 Ön Koleksiyonu için tasarlanan LV Driver mokaseni sundu.

Giriş Tarihi: 18.04.2022 16:26

Virgil Abloh tarafından Sonbahar/Kış 2022 Ön Koleksiyon siluetinin bir parçası olarak tasarlanan erkek gardırobunun olmazsa olması, Louis Vuitton için yenilendi. İki farklı versiyonuyla karşımıza çıkan, ismini fazlasıyla hak eden LV Driver bu zamana kadarki en modern mokasen olarak öne çıkıyor.


İki malzeme kombinasyonu sunan modellerden ilki, Monogram damarlı dana derisine sahip. Maison'un geleneksel motifi ve tabanının parlak rengi kontrastta bir oyun yaratıp, LV damgalı bağcık ucu ile eşleşiyor. İkinci varyasyon ise Monogram kabartmalı, lacivert ya da moka renginde süet olarak olarak karşımıza çıkıyor. Kauçuk tabanında, geleneksel çıkıntılar yumuşak, koruyucu yastıklarla dönüştürülüyor. Monogram çiçeklerinin yanı sıra Fransız bahçelerindeki eşsiz uyum da bu tasarımlara ilham kaynağı oluşturuyor.

Virgil Abloh'un ilk mokaseni, Louis Vuitton'un zanaat bilgisinin mükemmel bir örneğini sergiliyor. Tamamı elde yapılan her bir çift ayakkabı yüzünün dikimi en az bir saati alıyor. LV Driver, ultra esnek kauçuk dış ve iç tabanı ile eşsiz bir konforu garanti ediyor. İtalyan zarafetine gönderme tasarımı ile LV Driver her şeyden önce kentsel, modern modanın özünü oluşturuyor.


BİZE ULAŞIN