Dior 2023 Erkek Giyim Koleksiyonu Los Angeles'ta Sunulacak

Gezici moda şovları ciddiyetle geri döndü ve Kim Jones da yolculuk tutkusunu hissediyor.

Giriş Tarihi: 06.04.2022 10:15

İngiliz tasarımcı Kim Jones, Dior için hazırladığı 2023 bahar erkek koleksiyonunu 19 Mayıs'ta Los Angeles'ta sergilemeyi planlıyor. Mekan, zamanlama ve diğer detaylar hala gizli.

Dior, California yolcusu olduğu doğruladı ve Fransız evinin ABD ile kurucu Christian Dior'a kadar uzanan uzun bağlarının altını çizdi. 1947'deki ilk şovundan kısa bir süre sonra, "New Look dünyayı fethetmek için yola çıktı ve Amerika, o zamandan beri büyümeye devam eden bir dostluğu ateşledi" dedi.

Dior, erkek giyim için bir sonraki Paris Moda Haftası'na da katılmayı planlıyor ve Fransa'nın başkentinde Jones tarafından yaz 2023 koleksiyonunu sergileyecek.


Virgil Abloh ile Kim Jones

Geçen Aralık ayında Jones, Dior erkek giyim için sonbahar öncesi koleksiyonunu Londra'ya götürerek "On the Road" yazarı Jack Kerouac'a saygı duruşunda bulundu. Gösterinin yanı sıra, Jones'un kişisel koleksiyonundan nadir bulunan kitapların ve el yazmalarının bir sergisi vardı.

Müthiş bir dünya gezgini olan Jones, 100'den fazla ülkeyi ziyaret etti. Nadir vahşi yaşamı aramak için sık sık seyahat eder ve birden fazla koruma kuruluşunun sağduyulu bir destekçisidir. Tasarımcı üç aylıkken Ekvador'a ilk yolculuğunu yaptı ve dört yaşındayken ailesiyle birlikte tüm Afrika'yı dolaşmıştı.

Destinasyon gösterileri, özellikle tatil sezonu için ısınıyor, Chanel Monaco'ya ve Louis Vuitton'a California'da henüz isimlendirilmemiş mimari öneme sahip bir mekana gidiyor.

Ayrıca Gucci, Avrupa'da bir yerde düzenlenecek karma bir gösteri için 16 Mayıs'ı ayırırken, Pucci yeni sanat yönetmeni Camille Miceli'nin ilk tasarımlarını 29 Nisan'da Capri'de sergileyecek.

BİZE ULAŞIN