Hemington İlkbahar-Yaz 2022 “Mediterranean Odyssey” ile yelkenler fora

Hemington İlkbahar/Yaz 2022 sezonu için hazırladığı 4 farklı renk ve doku paletinden oluşan yeni koleksiyonu Mediterranean Odyssey ile bizleri Akdeniz üzerinde adeta bir cruise yolculuğuna çıkarıyor.

Giriş Tarihi: 01.04.2022 13:48

Hemington İlkbahar-Yaz 2022 Koleksiyonu 'MEDITERRANEAN ODYSSEY', erkekleri Akdeniz'de nefes kesen bir yolculuğa davet ediyor. Bu yolculukta demirlenen her liman, Hemington'ın renkli koleksiyonu için ilham kaynağı oluyor.

Akdeniz coğrafyasının kültür ve tarihini yansıtan desenleri ve parlak renkleriyle tasarlanan yeni sezon koleksiyonuna, doğal pamukluların dokusu, saf keten ve ipek karışımlarının teninizde hissettirdiği yumuşaklık eşlik ediyor. Hemington, sürdürülebilirlik sözüyle tasarımlarını bu sezonda da en doğal dokularla sunuyor.

Hemington 'MEDITERRANEAN ODYSSEY' koleksiyonu 4 renk ve desen temasından oluşuyor.

Yolculuğun başlangıcı 'Marmara' . Bölgenin tonları, renklerdeki tezatlar, efsanelere konu olan lale ve dekoratif çiçek desenleri, haki, adaçayı ve kenevir yeşili baştan çıkarıcı bakır yeşil, zümrüt ve yosun renkleriyle buluşuyor.


'Marmara'

İkinci durak 'Adriatic'. Adriyatik kıyılarının yüksek uçurum ve falezleri, girintili koyları, özgün coğrafyası, bitki örtüsü ve Roma dönemine ait eserleri ilham kaynağının temelini oluşturuyor. Mozaik ve çini desenler siyah, gümüş gri, sütlü kahve renklerinin gül kurusu ve fuşya tonlarındaki kontrastlığında hayat buluyor.


'Adriatic'

Ilıman denizlerin serin rüzgarları yüzünüze çarparken, üzerinizdeki Hemington tasarımları nefes alıyor.

Seyahat tüm heyecanıyla Güney Fransa kıyılarında devam ediyor. Güneşin derin mavi deniz tonları ile buluştuğu 'Ligurian', Hemington için bir diğer ilham kaynağı. İkonik Burbon Zambağı deseni koyu lacivert, indigo, beyaz, limon, yasemin çiceği ve kiremit kırmızısı gibi canlı ve iç açıcı bir renk paleti ile buluşuyor.


Ligurian

Yolculuğun son durağı 'Aegean'. Bu temada Ege adalarının doğal güzellikleriyle buluşuluyor. Mermer beyazı, bej, kil rengi, turuncu ve açık mavi tonlar sıcak yaz günlerine eşlik ederken, dalga ve labirent desenleri engin Ege kültürünün içine çekiyor.


Aegean

Elbette koleksiyondaki her bir ürün Hemington doğallığını sonuna kadar yaşatıyor.

BİZE ULAŞIN