H&M'in 4. Blanc Staples Koleksiyonu: Yeni Yüksek Sokak Modası

H&M, erkeklerin günlük sokak giyimindeki standartlarını yükseltmeye devam ediyor ve pamuklu kalın kumaşlar ve temiz kesimli stillerle dördüncü Blank Staples koleksiyonunu piyasaya sürüyor.

Giriş Tarihi: 19.01.2022 12:00

Koleksiyon büyük beden ve dar kesim stilleriyle temel parçalardan oluşuyor. Tişört, sweatshirt, kapüşonlu, eşofman altı, iç çamaşırı ve çoraplardan oluşan seride üst ve alt parçalar hem birbiriyle uyumlu hem de ayrı ayrı kolayca giyilebiliyor. Koleksiyona bu seride, rüzgarlık, fermuarlı kapüşonlu, günlük şort, ayakkabı ve şapka da eklendi. Fıstık yeşili, gök mavisi ve taş gibi soluk pastel renklerle keskin bir siyahtan oluşan temiz ve modern bir renk paleti var.

Bu özel seride H&M, organik tarıma geçen çiftçiler tarafından yetiştirilen dönüşümlü pamuğu sunuyor. Bu koleksiyonda, %98 veya %99 dönüşümlü pamuktan ve %2 veya %1 viskozdan yapılan gri karışımlı stiller dışındaki tüm kıyafetler %100 dönüşümlü pamuktan yapıldı.

Bu koleksiyondaki kilit parçalar arasında, kısa kesim açık gri rengi ve bol kesim fıstık rengi olmak üzere farklı stile sahip iki rüzgarlık bulunuyor. Her iki model de %100 geri dönüştürülmüş polyesterle üretildi ve ödüllü cleantech şirketi We aRe SpinDye®'ın daha sürdürülebilir boyama yöntemi kullanılarak boyandı.

Yeni Blank Staples serisi 10 Şubat 2022'de, dünya çapındaki seçili H&M mağazalarında ve hm.com'da moda severlerle buluşacak.

BİZE ULAŞIN