Yaz Gitti, Güneş Yerinde

Giriş Tarihi: 14.01.2022 15:23

Artık güneş gözlüğünün yalnızca yazın değil, yılın her mevsiminde kullanılması gerektiğini biliyoruz. Bu da onun şık bir aksesuar olması yanında, aynı zamanda sağlığımız için yararlı olduğunun kanıtı.

Yıl boyunca sıcaklar bir geldi, bir gitti; kış aylarında bile yazı andıran günler gördük. Gözlük ihtiyacımız ise sabitti. Eğer bu sıralar yeni bir tane almayı planlıyorsanız, sizi İtalyan modaevi Bottega Veneta'nın yeni sezon ürünüyle tanıştıralım.

Roberto Cavalli son on yılda çizgisini bir ölçüde yitirmişti, ancak cesur kreatif direktörü Fausto Puglisi'nin etkisiyle şimdilerde yeniden modaseverlerde heyecan uyandırmaya başladı. Yeni sezon koleksiyonu, büyük kaplan desenlerinin ve zımbalı deri ceketlerin dönüşünü kutluyor.

80'lerden bu yana dayanıklı ve stil sahibi naylon çantaları ile anılan Prada, birkaç yıl önce Re-Nylon adını verdiği, sürdürülebilir ve geri dönüştürülebilir bir malzeme kullanmaya başladı. İtalyan modaevi, o günden bu yana dönüştürülmüş naylondan lüks aksesuarlar sunmaya devam ediyor. Bu sırt çantası da serinin öne çıkan ürünlerinden biri.

Loro Piana'nın kaşmiri; dokunduğunuz anda, "O yüzden bu fiyata satılıyor" dedirtecek türden bir kumaş. Ve marka, günlük giyime uygun kaliteli kışlık trikolar söz konusu olduğunda listenin ilk sırasında yer alıyor. Yünün tüm sıcaklığını o sinir bozucu kaşıntı olmadan yaşamak ve üstüne bu bej tonunun her ana uygun klasına erişmek ancak bu kazakla mümkün olabilirdi.

BİZE ULAŞIN