FENDI İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonu

FENDI İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonu'nun yeni reklam kampanyası, Roma'da Palazzo della Civiltà Italiana'daki FENDI Genel Merkezinin çatısında çekildi.

Giriş Tarihi: 12.01.2022 16:21 Güncelleme Tarihi: 12.01.2022 16:22

FENDI Aksesuar ve Erkek Giyim Sanat Direktörü Silvia Venturini tarafından tasarlanan FENDI İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonu'nun yeni reklam kampanyası, Roma'da Palazzo della Civiltà Italiana'daki FENDI Genel Merkezinin çatısında çekiliyor.

Koleksiyon, çok yönlü İtalyan sanatçı Nico Vascellari'nin yaratıcı yönetimi altındaki kampanya fotoğrafları ve videoları ile hayat buluyor.

Reklam kampanyası FENDI İlkbahar/Yaz 2022 Koleksiyonu'nun arkasındaki fikri ortaya koyuyor: Gerçeklikten eğlenceli bir kaçış, günlük nesneleri FENDI işçiliğinin zirvesiyle altüst ediyor.

Koleksiyonun zarif renk paleti, reklam kampanyasında tasvir edilenler gibi bahar florasını ve geçici gökyüzünü yansıtıyor. Traverten, tebeşir, grafit ve arduvazın mineral tonlarına karşı limon ve misket limonu, buz mavisi, lavanta, fıstık ve şakayık pastel çekimleri gösteriliyor ve yumuşak renklerden oluşan muhteşem bir tuvale hayat veriyor.
BİZE ULAŞIN