Tom Brady Spor Giyim Markası Çıkarıyor

Ünlü Amerikan futbol oyuncusu Tom Brady, "Brady" adlı spor giyim markasını çıkarıyor.

Giriş Tarihi: 17.12.2021 13:24

NFL Oyun Kurucusu Tom Brady, merakla beklenen Brady spor giyim serisinin lansman kampanyası için on NCAA ve yeni seçilen profesyonel sporcularla marka yüzü olmaları için sözleşme imzaladı. İlk koleksiyon 12 Ocak 2022'de piyasaya çıkacak.

Brady yaptığı açıklamada, "Bu on sporcunun ilk Brady kampanyamızı temsil etmesi gerçekten çok özel. Kariyerlerinin ilk aşamalarında çalışkan ve azimli oyuncular ve her biri markamızın kurulduğu ruhu ve ahlakı temsil ediyor." dedi.

Brady, bu yeni profesyonel sporcularla gelecek nesil sporculara ilham vermeyi ve onlara ortak seslerini yükseltmeleri için bir platform sağlamayı umuyor. Seçilen on kişi, en yüksek performansa ulaşmak için ilham veren korkusuzluk, esneklik ve güven de dahil olmak üzere markanın kuruluş ilkeleriyle eşleşiyor.

Brady, Tom Brady ve girişimci Jens Grede tarafından ortaklaşa kuruldu ve Dao-Yi Chow Devlet Okulu tarafından ortaklaşa tasarlandı. İlk koleksiyonda bradybrand.com'daki TRAIN + LIVE sisteminden bir dizi ürün yer alıyor. Brady, 12 Ocak 2022'den itibaren yalnızca bradybrand.com'da ve 1 Ocak 2022'den itibaren belirli Nordstrom mağazalarında ve Nordstrom.com'da satışa sunulacak.

BİZE ULAŞIN