Milano Moda Haftası Erkek Programı Yayınlandı

Camera Nazionale Della Moda Italiana (CNMI), 14-18 Ocak 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan Erkek Milano Moda Haftası (MFW) programını açıkladı.

Giriş Tarihi: 14.12.2021 15:28

47 markanın toplam 68 randevu, 23 gösteri, 24 sunum ve birçoğu CNMI'nin özel platformu üzerinden takip edilebilen dokuz dijital aktivasyon için hazır olmasını bekliyor.

Erkek Milano Moda Haftası'nı geçtiğimiz günlerde önemli bir marka değişikliğine imza atan İtalyan lüks moda evi Zegna yapacak.

Organizasyon, MFW Erkek takvimine ilk kez katılacak altı markayı da duyurdu: 1017 Alyx 9SM, 44 Label Group, JW Anderson, Frederico Cina, Justin Gall ve Jordanluca. Hem 1017 Alyx 9SM hem de JW Anderson geçen yılki Paris Erkek Moda Haftası'nda yer alırken, Frederico Cina New York Erkekler Günü'nde gösteri yaptı ve Justin Gall MFW SS22 için dijital bir gösteri sundu.

Ayrıca etkinlik sırasında beş marka fiziksel sunumlarını gerçekleştirecek: Ardusse, Çanaku, Family First, Dhruv Kapoor ve Jet Set.

MFW'nin bir parçası olarak, CNMI platformu aynı zamanda hem çok markalı hem de tek markalı sanal showroomlara ayrılmış bir bölüme ev sahipliği yapacak.

BİZE ULAŞIN