Ermenegildo Zegna'nın Yeni Çağı: Şimdi Sadece 'Zegna'

Gildo Zegna'nın üçüncü nesil liderliği altında, moda markası resmi olarak "Zegna" olarak yeniden markalaştı.

Giriş Tarihi: 01.12.2021 10:30

Ermenegildo Zegna, halka arz öncesinde markasını değiştirdi. Erkek giyim etiketi Zegna olarak bilinecek ve logo yeni ve modern bir yazı tipinde güncellenecek.

Kurucusu Ermenegildo Zegna'nın 110 yılı aşkın bir süre önce Kuzey İtalya'nın Piedmont dağlarında, şirketin merkezinin bulunduğu Trivero civarında inşa ettiği Road 232 yeni logonun sembolü haline geliyor.

Kurucusu Ermenegildo Zegna'nın 110 yılı aşkın bir süre önce Kuzey İtalya'nın Piedmont dağlarında, şirketin merkezinin bulunduğu Trivero civarında inşa ettiği Road 232'den ilham alan yol yeni logosunun sembolü haline geliyor.

Şu anda ailenin üçüncü nesli olan Gildo Zegna tarafından CEO olarak yönetilen şirket, yün fabrikası etrafında bir topluluk inşa ederken ve yeni bir tür etik girişimcilik geliştirirken hala kurucusundan ve değerlerinden ilham alıyor.

Çift şeritli gösterge ve yeni Zegna logosu, 3 Aralık'ta piyasaya sürülecek, açık hava ve kış sporlarının yanı sıra şirketin Piedmont dağlarındaki köklerine de saygı duruşunda bulunacak bir koleksiyonla görücüye çıkacak.

Zegna'nın kullandığı en değerli kumaşlardan birini kutlayan vicuna rengindeki yol sembolü, grafik temsili olarak her koleksiyonda işlenecek. Grubun perakende ağında yeni Zegna logosu yer alacak. Değişikliğin 2022'de tamamlanması bekleniyor.

BİZE ULAŞIN