Dior Common Thread Podcast Serisi Başladı

Giriş Tarihi: 29.11.2021 12:55 Güncelleme Tarihi: 29.11.2021 12:56

Yaratıcılığın büyüsü, Dior'un kalbinde hiç olmadığı kadar sağlam bir yere sahip. Dior Common Thread Podcast serisi, Kim Jones'un Dior'a gelişinden itibaren yaptığı yaratıcı iş birliklerini keşfetmek adına çarpıcı bir yeni alan sunuyor. Dior Erkek Koleksiyonları Artistik Direktörü her yeni sezonda çevresini ressamlar, tasarımcılar, video sanatçıları ve yazarlar gibi kreatif kişiliklerle donatarak kendi imza stilinden ödün vermeden lükse ve dünyaya dair bir vizyon etrafında bulunmaya çalışıyor. Bunu yaparken şıklık ve spor giyim tavrını terazinin kefelerine eşit olarak yerleştirmeyi ihmal etmiyor.

Christian Dior'un ilk işi olan ve ona hem kendi çevresine dahil ettiği sanatçılar, hem de zamanının ötesine geçen işler kazandıran koleksiyonerlik ve galeri sahipliği, böylelikle hayata dönüyor. İlham verici figürlerle yaşanan tutkulu karşılaşmalar, eşsiz yeniden yorumlamalara ulaşmak için yapılan çalışmalar boyunca Kim Jones'a ve söz konusu sanatçılara yol gösteriyor.

Dior Common Thread Podcast serisi boyunca, New York ve Hong Kong orijinli sanat danışmanı ve "art-bureau"nun kurucu ortağı olan Ed Tang ile konukları arasında gerçekleşen diyaloglarda her bir kişilik, benzersiz tecrübelerine dayanarak kendi vizyonlarını paylaşıyor. Dior erkek dünyasını ve onun sırlarını keşfetmenin yeni bir yolunu sunuyorlar.

Kim Jones ve Kaws'ın konuk edildiği ilk iki bölüm, podcasts.dior.com üzerinden ve tüm podcast platformlarından dinlenebilir.

BİZE ULAŞIN