Balmain'den 'The Harder They Fall' Koleksiyonu

Balmain, Netflix'te yayına girecek olan 'The Harder They Fall' filmi için özel bir koleksiyon oluşturdu.

Giriş Tarihi: 02.11.2021 12:58

Balmain, Netflix ile işbirliği içinde, Idris Elba'nın başrolde olduğu Western 'The Harder They Fall'un küresel vizyona girmesiyle aynı zamana denk gelecek şekilde sınırlı sayıda bir giysi ve aksesuar koleksiyonunu piyasaya sürüyor.

Netflix'in ilk lüks moda işbirliği olan Balmain x The Harder They Fall koleksiyonu, filmin Siyah kovboyların hikayesini anlatan cesur görünümünü Balmain podyumunun imza inceliğiyle birleştirmek için tasarlandı.

Balmain'in kreatif direktörü Olivier Rousteing, süet bolero ceket, püsküllü çantalar ve gromet süslemeli mini etekler ve üstler dahil olmak üzere erkekler ve kadınlar için saçak ağırlıklı bir hazır giyim ve aksesuar kapsülü ile Batı ruhunu kapsülledi.

İş birliği, Rousteing'den film için kostüm tasarımcısı Antoinette Messam tarafından yaratılan öğelerin yanı sıra sergilenen birkaç kostüm tasarlamasının istenmesiyle ortaya çıktı.

Rousteing, yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bu yapımda küçük bir rol oynamama izin verildiği için çok mutluyum. Çok yetenekli kostüm yönetmeni Antoinette Messam'ın film için yarattığı fantastik genel ambiyansa ustaca entegre edilmiş birkaç parça tasarlamam istendi. Ama doğruyu söylemek gerekirse, çok, çok daha fazlasını yapmak istiyordum. Bu yüzden, 'The Harder They Fall' ekibi bana, doğrudan bu çığır açan Western'in ruhundan ilham alan Balmain-The Harder They Fall Koleksiyonu'nu biraz daha ileri götürmek isteyip istemediğimi sorduğunda çok heyecanlandım." dedi.

BİZE ULAŞIN