Tommy Hilfiger ile Timberland İş Birliği Yaptı

Tommy Hilfiger, doksanların mirasını kutlamak için Timberland ile iş birliği yapıyor.

Giriş Tarihi: 27.10.2021 12:36

Amerikalı tasarımcı Tommy Hilfiger, 90'ların renkli imza stillerine saygı gösteren hibrit bir kapsül koleksiyonu için VF'in sahibi olduğu Timberland ile iş birliği yapıyor.

Giyim, ayakkabı ve aksesuarlardan oluşan TommyxTimberland kapsülü, Tommy Hilfiger'ın klasik Amerikan DNA'sı ile Timberland'in otantik dış mekan ve iş estetiği arasında "yaratıcı bir çatışma" olarak tanımlanıyor.

Tommy x Timberland, 90'ların enerjisini yakalayan arşivlerden seçilen kahraman parçalarını geri getiren ve onları "özgünlük, sürdürülebilirlik ve stile dayanan yeni bir yaratıcı vizyon" sergilemek için günümüz stilleriyle bir araya getiren 17 parçalı bir hibrit kapsül içeriyor.

Tommy Hilfiger yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Timberland ile bu ortaklık benim için çok yaratıcı bir macera oldu. Arşivlerimize dalmak ve Timberland ile birlikte 90'ların o iyimser, 'her şey mümkün' enerjisini yeniden yaşamak harika ve nostaljik bir deneyimdi. Kültür markalarımızı şekillendirdi ve biz de zamanın moda manzarasını şekillendirdik."

Timberland'in küresel yaratıcı direktörü Christopher Raeburn şunları ekledi: "İşbirliğinin gücü, her markanın sunabileceği en iyiyi getirmek ve ardından birlikte radikal olarak farklı bir şey yaratmak için sınırları zorlamak. Bu ilk damlada yarattığımız parçalar Timberland ve Tommy olarak anında tanınabilir. İlerici bir mercekle görülen kültürel bir anı kitabı gibi."

BİZE ULAŞIN